Siirry sisältöön

Koskenkorvan tehdaskierrokset

Altian Koskenkorvan viinatehtaan ikoninen siluetti on monille tuttu kaukaa katsottuna, mutta harva on päässyt sitä katsomaan aivan vierestä. Heinäkuussa 2021 tämä on mahdollista, sillä Koskenkorvan Trahteeri järjestää Altian kanssa yhteistyössä tehdaskierroksia lauantaisin!

Kierros alkaa Koskenkorva Museon edustalta, jossa noustaan Voimavaratila Toiskan traktorikärrykyydille. Mukaan lähtee Trahteerista juontaja, joka kertoo matkan aikana tehtaan historiasta ja nykypäivän toiminnasta. Traktorilla ajetaan tehtaan alueelle, jossa tehdään pari pysähdystä ja tarkkaillaan tehtaan menoa kärryiltä käsin. Tehtaan sisätiloihin ei ole pääsyä hygieniasyistä johtuen ja kärryn kyydistä ei poistuta turvallisuussyistä – liikenne tehtaalla on vilkasta! Kierroksen kesto on noin 45 min. Lopuksi palataan Koskenkorva Museolle, jossa viinan historiaan ja nykypäivään tutustumista saa jatkaa Koskenkorva Museossa sekä Könnin kellomestareihin uudessa Könnimuseossa.

Kierroksen hinta on 20€ / hlö, joka sisältää myös pääsyn Koskenkorva Museoon ja Könnimuseoon (norm. 5€). Rajoitetuista istumapaikoista johtuen hinta on sama kaikille, sylilapset max 3v. pääsevät mukaan ilmaiseksi. Kierrokselle mahtuu mukaan 14 hlö. Kierroksen kesto noin 35-40 min.

Koska liikumme tehdasalueella, noudatamme seuraavia sääntöjä:
* Keräämme nimilistan traktorin kyytiin nousevista
* Kierrokselle ei pääse alkoholin vaikutuksen alaisena, eli maistelut vasta kierroksen jälkeen!
* Ajoneuvosta ei saa poistua kierroksen aikana
* Valokuvia saa ottaa kierroksen aikana ja niitä saa jakaa somessa!
* Kierrokselle osallistumiselle ei ole ikärajaa

Kierrosajat:
La 24.7. lähdöt klo 11, 12, 14 ja 15
La 31.7. lähdöt klo 11, 12, 14 ja 15

Lähdöt Koskenkorva Museolta.

Tervetuloa tutustumaan Koskenkorvan kuuluisaan tehtaaseen!

Yhteydenotot aiheesta osoitteeseen info@trahteeri.com

Haloo, Koskenkorvan Taloo!

info@trahteeri.com
luemme posteja 24/7!

050 300 5530
Sari (toimistoaikoina)

Trahteerintie 3
61330 Koskenkorva

Uutisia Korvalta

  • 27.6.2021

    Avoimet saunaillat keskiviikkoisin

    Trahteerin ulkosaunat lämpiävät 30.6. – 4.8.2021 keskiviikkoisin klo 17-21 avoimien saunailtojen merkeissä. Saunamaksulla 10€ pääset saunomaan ja saat legendaariset Saunatrikoot... Lue lisää "Avoimet saunaillat keskiviikkoisin"

  • 21.6.2021

    Tehdaskierrokset

    Järjestämme heinäkuussa 2021 lauantaisin kierroksia naapurin viinatehtaalle traktorikyydillä! Kierroksella näet miten kuulu viinatehdas toimii ja hintaan sisältyy myös pääsy museoihimme.... Lue lisää "Tehdaskierrokset"

Verkkokauppa

Koskenkorvalaisia matkamuistoja ja käyttöesineitä saatavilla myös netistä!

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin