Siirry sisältöön

Saunoomista kylän tyylihin!

Trahteerin puutarhan siimeksessä, ohrapellon laidalla on koskenkorvalaisien saunaelämyksien paikka! Saunoja löytyy moneen makuun:

AITOKIUASSAUNA

Valtava, kertalämmitteinen sauna, jonne mahtuu ainakin 30 henkeä kerralla. Kiukaassa on 666 kiloa kiviä. Valittu aikanaan Helsingin Sanomien toimesta Suomen parhaaksi saunaksi!

pimiä SAUNA

Vanha savusauna, joka lämpiää nykyään jatkuvalämmitteisellä Iki-kiukaalla. Savusaunan fiilis on edelleen tallella! Pimiään saunaan mahtuu max 8 hlö kerrallaan.

VISKISAUNA

Entinen Alkon Salmisaaren tehtaan viskitynnyri, josta on tehty uniikki sauna seitsemälle saunojalle. Jatkuvalämmitteinen Parran kiuas ja taattu tunnelma!

ilmastoSAUNA

100% kierrätysosista rakennettu liikuteltava sauna, jossa voit hiljentyä miettimään omaa jalanjälkeäsi ja minkälaisen maailman olen jättämässä jälkeesi. Lue MTV:n juttu saunasta!

Palju

PALJU

10 hengen palju ohrapeltonäkymin. Täällä käydään syvällisimmät keskustelut!

kylmäallas

Keinoavannossamme on noin 9 -asteista virkistävää vettä. Ja köydet, joilla leiskauttaa (ja hilata ittensä ylös).

Pomoleidin vinkki

Saunailta Trahteerissa on mainio tapa viihdyttää tärkeitä vieraitasi! Suomalainen saunakulttuuri tulee tutuksi ja Saunatrikoiden käyttö vie pois ujousongelmat. Kaikkein parhaat neuvottelut käydään paljussa illan pimetessä…

yksityinen saunaehtoo trahteerissa

Varaa koko Trahteeri käyttöösi ikimuistoiseen saunailtaan, ruokailujen ja juomien kera. Meillä saunominen on kokonaisvaltainen elämys, jota ei kannata kiireellä pilata: pelkkää saunomisaikaa on suositeltavaa varata noin 2-3 tuntia.

Saunaehtoon hintaan sisältyvät tarvittavat pyyhkeet ja tietenkin Trahteerin legendaariset Saunatrikoot lainaksi, erilliset pesutilat miehille ja naisille sekä legendaariset soivat hyysit. Talviaikana saunojille myös kylpytakit ja saunatossut, joissa on mukava käpsytellä sauna-alueelle. Juomavesi kuuluu myös hintaan.

Talvikaudella saunojien käytössä on ennen sekä jälkeen saunomisen Koskenkorva Museon juhlatila (30 hlö) baareineen ja näyttelyineen. Kesäkaudella nautiskelemme kesästä kesätiloissamme sisäpihan katoksen alla.

Sauna-alue on anniskelualuetta, jonne alkoholijuomat tulevat Trahteerin laajasta ja laadukkaasta (sekä kohtuuhintaisesta) valikoimasta erilliseen hintaan. Omia juomia saunalle ei ole mahdollista tuoda.

pimiä sauna TAI VISKISAUNA
550 €
7-8 HLÖ

aitokiuassauna
850 €
30 HLÖ

kaikki 3 saunaa
1050 €
50 HLÖ

palju ja kylmäallas
200 €

Kysy tarjous info@trahteeri.com niin katsotaan ehtoo kohdilleen!

***

Avoimet saunaillat

Avoimet saunaillat jatkuvat jälleen kesällä 2024! Lue lisätietoja täältä.

***

saunat majoittujille

Tehtaanjohtajan talossa yöpyville on alennetut hinnat, lue lisää täältä!

***

Seremoniamestarin suositus

Koskenkorvalla saunoomiseen kuuluu monenlaisia rituaaleja, joita mielellämme suoritamme illan mittaan. Tarjoilu saunoille pelaa viimmeesen päälle. Kysy lisää!

Trahteerin Sauntrikoot | Sauna Suits of Trahteeri | Baddräkter av Trahteeri | Сауны Костюмы Трахтери

Saunatrikoot

Trahteerissa on luonnollista saunoa siveellisesti sekasaunassa miesten ja naisten kesken. Tämän mahdollistavat Trahteerin ikiomat saunomisasut eli Saunatrikoot ja -bokserit, jotka ovat olleet käytössä Trahteerin saunaryhmillä jo parinkymmenen vuoden ajan.

Uutisia Korvalta

  • 8.7.2024

    Musiikkia Hyyseistä pe 19.7.2024

    Jo yli 20 vuotta Koskenkorvan Trahteeri on ollut tunnettu Soivista Hyyseistään. Niissä vanhoista radioista on kuulunut asioinnin iloksi monenlaista musiikkia,... Lue lisää "Musiikkia Hyyseistä pe 19.7.2024"

  • 18.6.2024

    Juhannuksen aukiolot

    Olemme suljettuna juhannusaattona sekä -päivänä. Juhannusviikolla ti-to tapahtuu seuraavaa: 🍀Ti 18.6. kesäkahvila ja Koskenkorva Museo sekä Könnimuseo avoinna kello 12-18.... Lue lisää "Juhannuksen aukiolot"

Tilaa Trahteerin uutiskirje

Lähetämme kerran-pari kuussa kuulumisia Koskenkorvalta. Osoitetta ei käytetä muuhun eikä luovuteta edelleen.

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin