Siirry sisältöön

Tule saunomaan

Kylpyläehtoo

Sauno Viihdesaunassa ja Infrapunasaunassa sekä ota vaikka Gin-Tonic-vaahtokylpy tai muita hemmotteluja Trahteerin kylpylässä!

SAUNO pellon reunassa

Löylyttele Trahteerin kuuluisissa Savusaunassa ja Aitokiuassaunassa, lillukaa porukalla Varipadassa eli paljussa ja vilvoittele kylmäkaivossa!

Kylpyläehtoo

Vanhassa lampolassa sijaitsee Trahteerin kylpylä. Se koostuu kahdesta saunasta sekä kylpyammeista.

Viihdesauna on viihtyisä 12 hengen sähkösauna, jossa tähtitaivaan alla voi katsoa televisiota ja jääkaappikin on lauteilla käden ulottuvilla.

Infrapunasaunaan mahtuu kerrallaan 6 henkilöä hikoilemaan. Siellä elimistö puhdistuu, virkistyy sekä rentoutuu, selluliitti sulaa ja kalorit kuluvat!

Hintaan sisältyy pyyhkeet ja Trahteerin komiat Saunatrikoot, sekä vaahtokylvyt kolmessa ammeessa. Lisäksi on mahdollista saada jalat kuntohon viinasukilla tai jalkakylvyin!

Ilta alkaa Koskenkorva Museoon kokoontumisella – hintaan sisältyy museon näyttelyihin tutustuminen ja museon baarikin on avoinna! Pitkän kaavan illassa saunan päälle tai alle suosittelemme Saunamenuamme.

kylpyläehtoo
500 €
Max. 20 hlö, saunomisaika 3 h

viinasukat tai jalkakylvyt
5 € / hlö

sauno pellon reunassa

Trahteerin pihasaunoihin mahtuu isokin porukka kerrallaan!

Ohrapellon laidalta löytyvät kertalämmitteinen aitokiuassauna, perinteinen savusauna, kylymäkaivo ja varipata eli kylmä- ja lämminallas.

Aitosaunaan mahtuu yli 30 henkeä kerralla, savusaunaan 8 saunojaa, ja varipataan kymmenkunta.

Hintaan sisältyvät pyyhkeet ja tietenkin Trahteerin Saunatrikoot, sekä Koskenkorva Museoon tutustuminen, baarin ollessa myös avoinna! Saunomisaikaa noin 3 tuntia. Pitkän kaavan illassa saunan päälle (tai alle!) suosittelemme Saunamenuamme.

savusauna + altaat
750 €
MAX 15 HLÖ

aitokiuassauna + altaat
900 €
MAX 40 HLÖ

kaikki mahdollinen
1000 €
MAX 50 HLÖ

Saunatrikoot

Trahteerissa on luonnollista saunoa siveellisesti sekasaunassa miesten ja naisten kesken. Tämän mahdollistavat Trahteerin ikiomat saunomisasut eli Saunatrikoot ja -bokserit, jotka ovat olleet käytössä Trahteerin saunaryhmillä jo parinkymmenen vuoden ajan.

Haloo, Koskenkorvan Taloo!

info@trahteeri.com

050 300 5530
Sari Koskenkorva

Trahteerintie 3
61330 Koskenkorva

Uutisia Korvalta

  • 24.9.2018

    Trahteerin talvikausi

    Trahteerin kesäkausi on nyt ohi ja siirrymme talvikaudeksi Koskenkorva Museoon. Siellä onnistuvat illanvietot ruokailun ja kohtuullisen juomailun kera max. 30... Lue lisää "Trahteerin talvikausi"

  • 26.7.2018

    Ne on jamit! (Trahteerissa)

    Perjantaina 3.8. soi Trahteerin terassilla! Paikalliset soittoniekat kokoontuvat koolle ja tapahtuu seuraavaa: – Ehtoon aikana esiintyvät NeOn Pöhönäs ja Esa... Lue lisää "Ne on jamit! (Trahteerissa)"

Verkkokauppa

Koskenkorvalaisia matkamuistoja ja käyttöesineitä saatavilla myös netistä!

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin