Siirry sisältöön

Saunoomista kylän tyylihin!

Trahteerin puutarhan siimeksessä, ohrapellon laidalla on koskenkorvalaisien saunaelämyksien paikka. Kolmessa saunassa saunotaan siveästi sekasaunassa, saunatrikoot yllä ja välillä virkistäydytään altaissa.

Yksityisiä saunailtoja järjestetään ympäri vuoden. Valinnanvaraa saunoissa löytyy:

AITOKIUASSAUNA

Valtava, kertalämmitteinen sauna, jonne mahtuu ainakin 30 henkeä kerralla. Kiukaassa on 666 kiloa kiviä. Valittu aikanaan Helsingin Sanomien toimesta Suomen parhaaksi saunaksi!

IKISAUNA

Vanha savusauna, joka lämpiää nykyään jatkuvalämmitteisellä Iki-kiukaalla. Savusaunan fiilis on edelleen tallella! Ikisaunaan mahtuu max 8 hlö kerrallaan.

VISKISAUNA

Entinen Alkon Salmisaaren tehtaan viskitynnyri, josta on tehty uniikki sauna seitsemälle saunojalle. Jatkuvalämmitteinen Parran kiuas ja taattu tunnelma!

ilmastoSAUNA

100% kierrätysosista rakennettu liikuteltava sauna, jossa voit hiljentyä miettimään omaa jalanjälkeäsi ja minkälaisen maailman olen jättämässä jälkeesi. Lue MTV:n juttu saunasta!

Palju

PALJU

10 hengen palju ohrapeltonäkymin. Täällä käydään syvällisimmät keskustelut!

kylmäallas

Keinoavannossamme on noin 9 -asteista virkistävää vettä. Ja köydet, joilla leiskauttaa (ja hilata ittensä ylös).

yksityinen saunaehtoo trahteerissa

Varaa koko Trahteeri käyttöösi ikimuistoiseen saunailtaan, ruokailujen ja juomien kera. Meillä saunominen on kokonaisvaltainen elämys, jota ei kannata kiireellä pilata: pelkkää saunomisaikaa on suositeltavaa varata noin 2-3 tuntia.

Saunaehtoon hintaan sisältyvät tarvittavat pyyhkeet ja tietenkin Trahteerin legendaariset Saunatrikoot lainaksi, erilliset pesutilat miehille ja naisille sekä legendaariset soivat hyysit. Talviaikana saunojille myös kylpytakit ja saunatossut, joissa on mukava käpsytellä sauna-alueelle. Alkoholittomat saunajuomat (vesi, vissy, limsa) kuuluvat myös hintaan.

Talvikaudella saunojien käytössä on ennen sekä jälkeen saunomisen Koskenkorva Museon juhlatila (30 hlö) baareineen ja näyttelyineen. Kesäkaudella nautiskelemme kesästä kesätiloissamme sisäpihan katoksen alla.

Sauna-alue on anniskelualuetta, jonne alkoholijuomat tulevat Trahteerin laajasta ja laadukkaasta (sekä kohtuuhintaisesta) valikoimasta erilliseen hintaan. Omia juomia saunalle ei ole mahdollista tuoda.

Ruokapuolta voi tutkailla menuistamme.

ikisauna TAI VISKISAUNA
400 €
7-8 HLÖ

aitokiuassauna
700 €
30 HLÖ

kaikki 3 saunaa
900 €
50 HLÖ

palju ja kylmäallas
150 €

ilmastosauna
75 €
josta 25€ lahjoitetaan WWF:n ilmastotoimintaan

Kysy tarjous info@trahteeri.com niin katsotaan ehtoo kohdilleen!

Tehtaanjohtajan talossa majoittujille on erillinen saunahinnasto.

Trahteerin Sauntrikoot | Sauna Suits of Trahteeri | Baddräkter av Trahteeri | Сауны Костюмы Трахтери

Saunatrikoot

Trahteerissa on luonnollista saunoa siveellisesti sekasaunassa miesten ja naisten kesken. Tämän mahdollistavat Trahteerin ikiomat saunomisasut eli Saunatrikoot ja -bokserit, jotka ovat olleet käytössä Trahteerin saunaryhmillä jo parinkymmenen vuoden ajan.

Haloo, Koskenkorvan Taloo!

info@trahteeri.com
luemme posteja 24/7!

050 300 5530
Sari (toimistoaikoina)

Trahteerintie 3
61330 Koskenkorva

Uutisia Korvalta

  • 18.1.2022

    Haetaan VIINAMUSEON HOITAJAA!

    Koskenkorva Museossa kerrotaan kävijöille kylän kuulujen tuotteiden historiaa ja nykypäivää sekä Suomen alkoholihistoriaa ylipäätään. Museon baarissa tarjoillaan maisteltavaksi maailman laajinta... Lue lisää "Haetaan VIINAMUSEON HOITAJAA!"

  • 13.12.2021

    Myymälä avoinna joulun alla

    Koskenkorva Museon Myymälä avoinna ennen joulua ke 15.12. sekä ke 22.12. kello 16-19. Myymälästä mukaan joulupöydän juhlajuomat, pehmeisiin paketteihin mm.... Lue lisää "Myymälä avoinna joulun alla"

Verkkokauppa

Koskenkorvalaisia matkamuistoja ja käyttöesineitä saatavilla myös netistä!

Tilaa Trahteerin uutiskirje!

Lähetämme kerran-pari kuussa kuulumisia Koskenkorvalta. Osoitetta ei käytetä muuhun eikä luovuteta edelleen.

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin