Siirry sisältöön

Saunoomista kylän tyylihin!

Trahteerin puutarhan siimeksessä, ohrapellon laidalla on koskenkorvalaisien saunaelämyksien paikka! Saunoja löytyy moneen makuun:

AITOKIUASSAUNA

Valtava, kertalämmitteinen sauna, jonne mahtuu ainakin 30 henkeä kerralla. Kiukaassa on 666 kiloa kiviä. Valittu aikanaan Helsingin Sanomien toimesta Suomen parhaaksi saunaksi!

IKISAUNA

Vanha savusauna, joka lämpiää nykyään jatkuvalämmitteisellä Iki-kiukaalla. Savusaunan fiilis on edelleen tallella! Ikisaunaan mahtuu max 8 hlö kerrallaan.

VISKISAUNA

Entinen Alkon Salmisaaren tehtaan viskitynnyri, josta on tehty uniikki sauna seitsemälle saunojalle. Jatkuvalämmitteinen Parran kiuas ja taattu tunnelma!

ilmastoSAUNA

100% kierrätysosista rakennettu liikuteltava sauna, jossa voit hiljentyä miettimään omaa jalanjälkeäsi ja minkälaisen maailman olen jättämässä jälkeesi. Lue MTV:n juttu saunasta!

Palju

PALJU

10 hengen palju ohrapeltonäkymin. Täällä käydään syvällisimmät keskustelut!

kylmäallas

Keinoavannossamme on noin 9 -asteista virkistävää vettä. Ja köydet, joilla leiskauttaa (ja hilata ittensä ylös).

Avoimet saunaehtoot kesäisin

Kesällä 2022 saunat lämpiävät Trahteerin avoimissa kesäsaunailloissa joka keskiviikko 8.6.2022 – 3.8.2022 klo 17-21! Saunamaksulla (11€) saa lainaksi Saunatrikoot ja pääsee saunomaan kaikissa kolmessa saunassa sekä virkistäytymään kylmäaltaassa. Trahteerin terassi tarjoiluineen palvelee ja ohjelmaakin saattaa usein olla.

saunat majoittujille

Tehtaanjohtajan talossa yöpyville on alennetut hinnat, lue lisää täältä!

***

yksityinen saunaehtoo trahteerissa

Varaa koko Trahteeri käyttöösi ikimuistoiseen saunailtaan, ruokailujen ja juomien kera. Meillä saunominen on kokonaisvaltainen elämys, jota ei kannata kiireellä pilata: pelkkää saunomisaikaa on suositeltavaa varata noin 2-3 tuntia.

Saunaehtoon hintaan sisältyvät tarvittavat pyyhkeet ja tietenkin Trahteerin legendaariset Saunatrikoot lainaksi, erilliset pesutilat miehille ja naisille sekä legendaariset soivat hyysit. Talviaikana saunojille myös kylpytakit ja saunatossut, joissa on mukava käpsytellä sauna-alueelle. Alkoholittomat saunajuomat (vesi, vissy, limsa) kuuluvat myös hintaan.

Talvikaudella saunojien käytössä on ennen sekä jälkeen saunomisen Koskenkorva Museon juhlatila (30 hlö) baareineen ja näyttelyineen. Kesäkaudella nautiskelemme kesästä kesätiloissamme sisäpihan katoksen alla.

Sauna-alue on anniskelualuetta, jonne alkoholijuomat tulevat Trahteerin laajasta ja laadukkaasta (sekä kohtuuhintaisesta) valikoimasta erilliseen hintaan. Omia juomia saunalle ei ole mahdollista tuoda.

Ruokapuolta voi tutkailla menuistamme.

ikisauna TAI VISKISAUNA
400 €
7-8 HLÖ

aitokiuassauna
700 €
30 HLÖ

kaikki 3 saunaa
900 €
50 HLÖ

palju ja kylmäallas
150 €

ilmastosauna
75 €
josta 25€ lahjoitetaan WWF:n ilmastotoimintaan

Kysy tarjous info@trahteeri.com niin katsotaan ehtoo kohdilleen!

Trahteerin Sauntrikoot | Sauna Suits of Trahteeri | Baddräkter av Trahteeri | Сауны Костюмы Трахтери

Saunatrikoot

Trahteerissa on luonnollista saunoa siveellisesti sekasaunassa miesten ja naisten kesken. Tämän mahdollistavat Trahteerin ikiomat saunomisasut eli Saunatrikoot ja -bokserit, jotka ovat olleet käytössä Trahteerin saunaryhmillä jo parinkymmenen vuoden ajan.

Haloo, Koskenkorvan Taloo!

info@trahteeri.com
luemme posteja 24/7!

050 300 5530
Sari (toimistoaikoina)

Trahteerintie 3, 61330 Koskenkorva

Uutisia Korvalta

  • 29.6.2022

    Kuuma kesä Koskenkorvalla!

    Trahteerissa tapahtuu monenmoista heinä-elokuun aikana, tässä muutamia vinkkejä: Avoimet saunaehtoot Koe koskenkorvalaista saunakulttuuria! Joka keskiviikko 3.8. asti Trahteerissa lämpiää 3... Lue lisää "Kuuma kesä Koskenkorvalla!"

  • 20.6.2022

    Juhannuksen aukiolo

    Olemme avoinna juhannusviikolla ti-to klo 12-18 ja avoin saunaehtoo on keskiviikkona 17-21 (terassi 23 asti). Juhannusaattona pe 24.6. ja juhannuspäivänä... Lue lisää "Juhannuksen aukiolo"

Tilaa Trahteerin uutiskirje

Lähetämme kerran-pari kuussa kuulumisia Koskenkorvalta. Osoitetta ei käytetä muuhun eikä luovuteta edelleen.

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin