Siirry sisältöön

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste henkilötietojen käsittelystä. Rekisteriseloste päivitetty 30.1.2022

1. Rekisterin pitäjä
Koskenkorvan Trahteeri Oy

Trahteerintie 5, 61330 Koskenkorva

Y-tunnus 1062767-5

www.trahteeri.fi

2. Rekisterin ylläpidosta vastaavat henkilöt
Rekisterin ylläpidosta vastaa Koskenkorvan Trahteeri Oy:n henkilökunta. Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voit kysyä lisää sähköpostilla: info@trahteeri.com

3. Rekisterin nimi
Koskenkorvan Trahteeri Oy:n asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisterin sisältämiä tietoja voidaan käsitellä seuraavia tarkoituksia varten: asiakassuhteen hoitaminen ja kehittäminen, palvelun toteuttaminen, asiakaspalvelun, asiakkuuksien ja liiketoiminnan kehittäminen, markkinointi ja tiedottaminen, analysointi ja tilastointi sekä muut näihin verrattavissa olevat tarkoitukset.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteri sisältää seuraavat tiedot: Henkilön nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja kotiosoite sekä muut asiakkaan jakamat tiedot.

6. Rekisterin tietolähteet
Rekisterissä olevat tiedot saadaan asiakkaalta itseltään puhelimitse, internetin kautta, sähköpostilla tai muulla vastaavalla tavalla.

7. Tietojen luovutukset
Koskenkorvan Trahteeri Oy on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa yksityisyyttä. Kaikki henkilötiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä ja vahingossa tai laittomasti tapahtuvalta tietojen hävittämiseltä, muuttamiselta, luovuttamiselta, siirtämiseltä tai muulta laittomalta käsittelemiseltä.

8. Rekisterin suojausperiaatteet
Rekisteri sijaitsee Suomessa, suomalaisen yrityksen valvotussa palvelinsalissa ylläpidetyllä tietokantapalvelimella, joka on suojattu palomuureilla, salasanoilla, SSL-suojatulla yhteydellä ja muilla teknisillä keinoilla. Rekisterin käyttöön ovat oikeutettuja vain ne työntekijät tai tekniset tukihenkilöt, joilla työnsä puolesta on välttämätöntä voida käyttää rekisteriä. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Osa rekisteritiedoista saatetaan kuitenkin markkinoinnillisista tai turvallisuussyistä jakaa tietyille yhteistyökumppaneille. Henkilötietoja voidaan luovuttaa tarvittaessa lain mukaan viranomaisille.

Tietoja ei siirretä tai luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole välttämätöntä palvelun toteuttamisen vuoksi.

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa, muuttaa tai poistaa itseään koskevat tiedot asiakasrekisteristä. Mikäli asiakas haluaa muutoksia tietoihinsa, tulee hänen olla yhteydessä meihin: info@trahteeri.com

Henkilötietojen käsittelyssä on huomoitu 25.5.2018 alkaen sovellettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset.

Haloo, Koskenkorvan Taloo!

info@trahteeri.com
luemme posteja 24/7!

050 300 5530
Sari (toimistoaikoina)

Trahteerintie 3, 61330 Koskenkorva

Uutisia Korvalta

  • 29.6.2022

    Kuuma kesä Koskenkorvalla!

    Trahteerissa tapahtuu monenmoista heinä-elokuun aikana, tässä muutamia vinkkejä: Avoimet saunaehtoot Koe koskenkorvalaista saunakulttuuria! Joka keskiviikko 3.8. asti Trahteerissa lämpiää 3... Lue lisää "Kuuma kesä Koskenkorvalla!"

  • 20.6.2022

    Juhannuksen aukiolo

    Olemme avoinna juhannusviikolla ti-to klo 12-18 ja avoin saunaehtoo on keskiviikkona 17-21 (terassi 23 asti). Juhannusaattona pe 24.6. ja juhannuspäivänä... Lue lisää "Juhannuksen aukiolo"

Tilaa Trahteerin uutiskirje

Lähetämme kerran-pari kuussa kuulumisia Koskenkorvalta. Osoitetta ei käytetä muuhun eikä luovuteta edelleen.

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin