Siirry sisältöön

Tehtaanjohtajan Talo

Majoitu Koskenkorvalla tyylillä! Upea, historiallinen Tehtaanjohtajan Talo (Trahteerintie 2) sijaitsee aivan Koskenkorvan kuulun tislaamon ja Koskenkorvan Trahteerin vieressä. Entinen viinatehtaan johtajan työsuhdeasunto tarjoaa edustustason tilat illanviettoihin, yöpymisiin, juhliin ja kokouksiin.

majoittuminen talolla

Taloon mahtuu yöpymään max 10 henkilöä. Alakerrassa on yksi kolmen hengen huone erillisin sängyin sekä yksi parisängyllinen huone. Yläkerrassa samoin yksi 3 hlö huone erillisin sängyin ja yksi parisängyllinen huone. Talon vuokraan sisältyvät lakanat sekä pyyhkeet. Talossa on kolme vessaa ja yläkerrassa sijaitseva kylpyhuone, jossa kylpyamme ja pyykinpesukone.

Alakerrassa on täysin varusteltu keittiö sekä iso ruokasali vaikkapa illanviettoja varten. Terassilta löytyy grilli, kaasu sisältyy majoittumisen hintaan. Istumapaikkoja löytyy n. 15 hengelle kerrallaan. Ruokasalissa on hyvä äänentoisto sekä TV ja videotykki. Saunaa talolla ei ole, mutta saunominen on mahdollista tien toisella puolella (lue alempaa lisää)!

Talo ei ole esteetön (yläkertaan portaat). Lemmikkejä emme päästä taloon.

Talon voi vuokrata käyttöön AirBnb -palvelussa tai ottamalla suoraan yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai info@trahteeri.com.

Talo sopii mainiosti työporukoiden pitempiin majoittumisiin – tarjoamme alennetut hinnat pidemmistä majoittumisista, kysy!

arkipäivien hinta
alkaen 190 €
(koko talo per yö)

viikonloppuhinta
alkaen 230 €
(koko talo per yö)

Talon varaustilanne:

Pomoleidin vinkki

Varaamalla talon meiltä suoraan saat parhaan hinnan! Maksu onnistuu laskulla tai paikan päällä kortilla tai käteisellä.

Ajanvietteitä talolla

Talolla on erillinen pelihuone, jossa olevalla biljardipöydällä voi pelata keilapeliä tai kolmen pallon karaa. Pelihuoneesta löytyy laaja valikoima erilaisia lautapelejä sekä täydellinen pokerisetti. Lapsille löytyy leluja niin sisä- kuin ulkoleikkeihinkin, joita voi leikkiä talon isolla nurmikolla!

Saunominen onnistuu taas tien toisella puolella sijaitsevissa Koskenkorvan Trahteerin saunoissa (matkaa pari sataa metriä). Majoittujille tarjoamme Pimiän saunan ja Viskisaunan edulliseen hintaan.  Sauna-alue on anniskelualuetta, joten omia alkoholijuomia sinne ei voi tuoda. Meiltä järjestyy laadukas ja kohtuuhintainen juomapaketti kyllä!

Jos kaipaat vielä enemmän koskenkorvalaiselämyksiä, on visiitti tien toisella puolella sijaitsevaan Koskenkorva Museoon paikallaan. Majoittujille alennusta yksityiskierroksesta!

Koskenkorvan kylällä voit seurata esimerkiksi pesäpalloa ja vierailla muissa kylän kohteissa.

Kysy lisää ja varaa elämykset ennakkoon! info@trahteeri.com

Saunapaketit yöpyjille:

viskisauna (7hlö)
120 €

Pimiä sauna (8hlö)
140 €

palju ja kylmäallas
190 €

Ylläolevissa saunapaketeissa vaatteiden vaihto ja suihku tapahtuu Tehtaanjohtajan Talolla. Omat uikkarit mukaan, pyyhkeet löytyvät talolta. Saunomisaika max 3h.

Saunomiselämystä voi kohentaa ottamalla DELUXE-paketin, johon sisältyy:
* Legendaariset Saunatrikoot lainaksi!
* Saunatakit ja tossut lainaksi
* Trahteerin pukuhuoneiden ja suihkujen käyttö
Hinta +15€/hlö

Samaan syssyyn onnistuu myös käynti legendaarisella Koskenkorva Kraanalla eli suoralla putkilinjalla tehtaalta (6 €/napsu)

***

Vierailut Koskenkorva Museossa:

opastettu museokierros
99 €
(norm 129 €, kesto 1h)

Koskenkorvan
Maistelulauta
9 € / kpl

Seremoniamestarin suositus

Kasaatte hyvän porukan. Varaatte talon, tuotte hyvät sapuskat mukananne tai haette kylän grilliltä. Käytte Koskenkorva Museon baarissa maisteluilla ja päälle saunomassa Viskitynnyrisaunassa. Jatkatte iltaa musiikin ja biljardin sekä pokerin peluun parissa. Kuulostaako suunnitelmalta?

Kokoukset ja juhlat talolla

Talo ja sen iso ruokasali soveltuvat myös esimerkiksi perhejuhliin tai kokouksiin. Talon keittiössä on astiasto noin 20 hengelle. Tarjoiluja voi myös valmistaa itse talon keittiössä.

Iltatilaisuuksista vuokra on sama kuin majoittuessa, joten voit samalla olla yön yli! Päiväkokouksien hinnasta neuvotellaan tilanteen mukaan.

Talo ei ole anniskelualuetta, eli myös Trahteerissa vietettävien juhlien jatkot onnistuvat talolla vaikka omin juomin…

Uutisia Korvalta

  • 8.7.2024

    Musiikkia Hyyseistä pe 19.7.2024

    Jo yli 20 vuotta Koskenkorvan Trahteeri on ollut tunnettu Soivista Hyyseistään. Niissä vanhoista radioista on kuulunut asioinnin iloksi monenlaista musiikkia,... Lue lisää "Musiikkia Hyyseistä pe 19.7.2024"

  • 18.6.2024

    Juhannuksen aukiolot

    Olemme suljettuna juhannusaattona sekä -päivänä. Juhannusviikolla ti-to tapahtuu seuraavaa: 🍀Ti 18.6. kesäkahvila ja Koskenkorva Museo sekä Könnimuseo avoinna kello 12-18.... Lue lisää "Juhannuksen aukiolot"

Tilaa Trahteerin uutiskirje

Lähetämme kerran-pari kuussa kuulumisia Koskenkorvalta. Osoitetta ei käytetä muuhun eikä luovuteta edelleen.

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin