Siirry sisältöön

Tehtaanjohtajan Talo

Upea, historiallinen viinatehtaanjohtajan talo aivan Koskenkorvan kuulun tislaamon vieressä! Edustustason tilat illanviettoihin, neljä makuuhuonetta, joihin mahtuu max. 10 yöpyjää. Tutustu samalla Koskenkorvan kuuluisaan kylään ja seuraa tehtaan toimintaa kuin patruuna ikään.

Trahteerin naapurissa sijaitseva historiallinen tehtaanjohtajan talo on muutettu majoituskäyttöön toukokuusta 2020 alkaen. Talon voi vuokrata käyttöön AirBnb -palvelussa tai ottamalla suoraan yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai info@trahteeri.com.

Kaipaatko enemmän koskenkorvalaiselämyksiä? Yöpymiseen voit yhdistää myös saunomisen Trahteerin Iki-saunassa Saunatrikoot päällä, kierroksen Koskenkorva Museossa ja visiitin Museon baarissa maisteluineen, mikäli ne varauskalenteriimme suinkaan mahtuvat. Kysy lisää!

 

Haloo, Koskenkorvan Taloo!

info@trahteeri.com
luemme posteja 24/7!

050 300 5530
Sari (toimistoaikoina)

Trahteerintie 3
61330 Koskenkorva

Uutisia Korvalta

  • 25.9.2020

    Illanviettoa Koskenkorvalla?

    Loppuvuodelle suunnitteilla iloiset illanvietot tai hilpeät pikkujoulut? Maistelulaudat viereisen viinatehtaan tuotteista, sivistystä Koskenkorva-asioiden äärellä, näyttävää ja täyttävää ruokaa Trahteerin tapaan,... Lue lisää "Illanviettoa Koskenkorvalla?"

  • 15.9.2020

    Kysely kesäkaudesta & arvonta

    Kävitkö meillä Trahteerissa huhtikuun ja syyskuun välillä? Mitä tykkäsit? Onko sinulla ideoita, mitä kivaa keksittäisiin jatkossa? Anna palautetta, me kuuntelemme... Lue lisää "Kysely kesäkaudesta & arvonta"

Verkkokauppa

Koskenkorvalaisia matkamuistoja ja käyttöesineitä saatavilla myös netistä!

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin