Siirry sisältöön

Tilaa Trahteerin baari tilaisuuteesi!

Kaipaako tilaisuutesi tai tapahtumasi ammattitaitoista ja letkeää koskenkorvalaista anniskelua? Me olemme valmiita auttamaan!

Nykyinen alkoholilainsäädäntö mahdollistaa sen, että anniskeluluvan omaavat luvanhaltijat voivat lähteä anniskelemaan myös kotinurkkiensa ulkopuolelle. Me lähdettäisiin mielellään baaritiskin, kylmävermeitten ja kilisevien kantamusten kera teitä viihdyttämään!

Edellytys toiminnalle on, että anniskeluun varattu tila on hyväksytty anniskelualueeksi. Jos näin ei ole, on tilaisuuden järjestäjän sille haettava esim. määräaikainen anniskelulupa. Me autetaan tarvittaessa myös paperitöissä!

Hoidamme anniskellen pikkujoulut, firmakemut, synttärit ja kaikki muutkin iloluontoiset tapahtumat. Suunnittelemme teeman mukaiset juomat lähituottajia suosien. Asioiminen baarissamme voidaan toteuttaa tyyliin “piikki auki” tai “omakustanteisesti” tai jotain siltä väliltä – vaikka Trahteerin viinakortteja hyödyntäen. Ole yhteydessä ja kysy lisää, jos anniskelun ulkoistaminen kiinnostaa!

Haloo, Koskenkorvan Taloo!

info@trahteeri.com
luemme posteja 24/7!

050 300 5530
Sari (toimistoaikoina)

Trahteerintie 3, 61330 Koskenkorva

Uutisia Korvalta

  • 25.9.2023

    Pikkujoulut!

    Pikkujoulut pidämme sekä päivä- että ilta-aikaan Koskenkorva Museossa, jonne pitkän pöydän ääreen mahtuu kolmisenkymmentä pikkujouluilijaa. Iltaan mahtuu loistoruokaa, juomaa ja... Lue lisää "Pikkujoulut!"

  • 18.9.2023

    Tilaa Trahteerin baari tilaisuuteesi!

    Kaipaako tilaisuutesi tai tapahtumasi ammattitaitoista ja letkeää koskenkorvalaista anniskelua? Me olemme valmiita auttamaan! Tilaa Trahteerin baari paikalle tilaisuuteen räätälöityine lähijuomineen!... Lue lisää "Tilaa Trahteerin baari tilaisuuteesi!"

Tilaa Trahteerin uutiskirje

Lähetämme kerran-pari kuussa kuulumisia Koskenkorvalta. Osoitetta ei käytetä muuhun eikä luovuteta edelleen.

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin