Siirry sisältöön

Tilaa Trahteerin baari tilaisuuteesi!

Kaipaako tilaisuutesi tai tapahtumasi ammattitaitoista ja letkeää koskenkorvalaista anniskelua? Me olemme valmiita auttamaan!

Nykyinen alkoholilainsäädäntö mahdollistaa sen, että anniskeluluvan omaavat luvanhaltijat voivat lähteä anniskelemaan myös kotinurkkiensa ulkopuolelle. Me lähdettäisiin mielellään baaritiskin, kylmävermeitten ja kilisevien kantamusten kera teitä viihdyttämään!

Edellytys toiminnalle on, että anniskeluun varattu tila on hyväksytty anniskelualueeksi. Jos näin ei ole, on tilaisuuden järjestäjän sille haettava esim. määräaikainen anniskelulupa. Me autetaan tarvittaessa myös paperitöissä!

Hoidamme anniskellen pikkujoulut, firmakemut, synttärit ja kaikki muutkin iloluontoiset tapahtumat. Suunnittelemme teeman mukaiset juomat lähituottajia suosien. Asioiminen baarissamme voidaan toteuttaa tyyliin “piikki auki” tai “omakustanteisesti” tai jotain siltä väliltä – vaikka Trahteerin viinakortteja hyödyntäen. Ole yhteydessä ja kysy lisää, jos anniskelun ulkoistaminen kiinnostaa!

Uutisia Korvalta

  • 18.6.2024

    Juhannuksen aukiolot

    Olemme suljettuna juhannusaattona sekä -päivänä. Juhannusviikolla ti-to tapahtuu seuraavaa: 🍀Ti 18.6. kesäkahvila ja Koskenkorva Museo sekä Könnimuseo avoinna kello 12-18.... Lue lisää "Juhannuksen aukiolot"

  • 10.6.2024

    Kesäaukiolot alkavat!

    Kesäkautemme alkaa ja olemme 11.6. alkaen ja 3.8. asti avoinna seuraavasti: Ti-Pe 12-18 La 11-16 Su & Ma suljettu Tällöin... Lue lisää "Kesäaukiolot alkavat!"

Tilaa Trahteerin uutiskirje

Lähetämme kerran-pari kuussa kuulumisia Koskenkorvalta. Osoitetta ei käytetä muuhun eikä luovuteta edelleen.

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin