Siirry sisältöön

Koskenkorva Museo

Koskenkorva Museo löytyy Ilmajoen Koskenkorvan kylästä, kuuluisan viinatehtaan kupeesta. Se on täynnä tietoa ja tarinoita alkoholin historiasta Suomessa, kansallisjuomamme valmistuksesta sekä muista mielenkiintoisista aiheista.

Tällä hetkellä Museo on auki vain tilauksesta. Museossa toimii kahvila, tottakai anniskeluoikeuksin, sekä varsin erikoinen matkamuistomyymälä!

Näyttelymme on uusittu 2018:

Viina Suomessa: tarinoita kotipolton ajasta kieltolain kautta nykypäivään

Koskenkorva ja tehdas: Koskenkorvan kylän, viinatehtaan ja sen kuuluisien tuotteiden koko kirjo

Könnit – kellomestarit: Ilmajoen kuuluisat kellonrakentajat ja heidän hienoimmat taidonnäytteensä.

yksityiskierros museossa

Tulkaa tutustumaan museoon kaikessa rauhassa! Museon isäntä pitää teille esityksen aiheesta ja perehdyttää naapuritehtaan tuotteisiin baarin puolella.

Kierros sopii esimerkiksi hauskan illan alkuetapiksi, yllätysohjelmaksi päivänsankarille, sokkoreissun kohteeksi tai viinamatkailun harrastajille! Kierrokset saatavilla ympäri vuoden. Museoon mahtuu vaikka bussilastillinen väkeä kerralla.

Yksityiskierros, kesto 1-2h
99 € / Ryhmä
+ juomat hinnaston mukaan

Kahvin ja virvokkeiden lisäksi museon baarissa on tarjolla varmasti maan laajin valikoima kylän tehtaan tuotteita! Niistä voidaan koota teille sopiva maistelusessio tai vaikka tunnistustesti.

 

matkamuistoJA

Museon myymälästä löytyy uniikkeja Koskenkorvalaisia tuotteita, kuten kuulut Saunatrikoot ja Koskenkorvan vanhan isännän lukuisat kirjat! Tutustu valikoimaan myös verkkokaupassamme.

Haloo, Koskenkorvan Taloo!

info@trahteeri.com

050 300 5530
Sari Koskenkorva

Trahteerintie 3
61330 Koskenkorva

Uutisia Korvalta

  • 6.1.2019

    Ilmajoen Musiikkijuhlat 2019

    Trahteerissa on taas Ilmajoen Musiikkijuhlien aikana tarjolla huikeat tarjoilut Mannerheimin ja Ackten inspiroimina, niin isoille ryhmille kuin pienemmillekin porukoille. Lue... Lue lisää "Ilmajoen Musiikkijuhlat 2019"

  • 24.9.2018

    Trahteerin talvikausi

    Trahteerin kesäkausi on nyt ohi ja siirrymme talvikaudeksi Koskenkorva Museoon. Siellä onnistuvat illanvietot ruokailun ja kohtuullisen juomailun kera max. 30... Lue lisää "Trahteerin talvikausi"

Verkkokauppa

Koskenkorvalaisia matkamuistoja ja käyttöesineitä saatavilla myös netistä!

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin