Siirry sisältöön

Koskenkorva Museo

Koskenkorva Museo löytyy Ilmajoen Koskenkorvan kylästä, kuuluisan viinatehtaan kupeesta. Se on täynnä tietoa ja tarinoita alkoholin historiasta Suomessa, kansallisjuomamme valmistuksesta sekä muista mielenkiintoisista aiheista.

Museo on talvikaudella 2017-2018 auki tilauksesta. Kesällä 2018 museo on avoinna 12.6. – 11.8. tiistaista lauantaihin, klo 10-18, ilman pääsymaksua. HUOM! Museo suljettuna juhannusaattona ja -päivänä. Museossa toimii kahvila, tottakai anniskeluoikeuksin, sekä varsin erikoinen matkamuistomyymälä!

Näyttelymme on uusittu 2018:

Viina Suomessa: tarinoita kotipolton ajasta kieltolain kautta nykypäivään

Koskenkorva ja tehdas: Koskenkorvan kylän, viinatehtaan ja sen kuuluisien tuotteiden koko kirjo

Könnit – kellomestarit: Ilmajoen kuuluisat kellonrakentajat ja heidän hienoimmat taidonnäytteensä.

yksityiskierros museossa

Tulkaa tutustumaan museoon kaikessa rauhassa! Museon isäntä pitää teille esityksen aiheesta ja perehdyttää naapuritehtaan tuotteisiin baarin puolella.

Kierros sopii esimerkiksi hauskan illan alkuetapiksi, yllätysohjelmaksi päivänsankarille, sokkoreissun kohteeksi tai viinamatkailun harrastajille! Kierrokset saatavilla ympäri vuoden. Museoon mahtuu vaikka bussilastillinen väkeä kerralla.

Yksityiskierros, kesto 1-2h
99 € / Ryhmä
+ juomat hinnaston mukaan

Kahvin ja virvokkeiden lisäksi museon baarissa on tarjolla varmasti maan laajin valikoima kylän tehtaan tuotteita! Niistä voidaan koota teille sopiva maistelusessio tai vaikka tunnistustesti.

 

matkamuistoJA

Museon myymälästä löytyy uniikkeja Koskenkorvalaisia tuotteita, kuten kuulut Saunatrikoot ja Koskenkorvan vanhan isännän lukuisat kirjat! Tutustu valikoimaan myös verkkokaupassamme.

Haloo, Koskenkorvan Taloo!

info@trahteeri.com

050 300 5530
Sari Koskenkorva

Trahteerintie 3
61330 Koskenkorva

Uutisia Korvalta

  • 19.6.2018

    Hyvää juhannusta!

    Trahteerin väki toivottaa hyvää jussia kaikille ja vaihtaa samalla hetkeksi vapaalle. Koskenkorva Museo on suljettuna juhannusaattona ja -päivänä. Nähdään taas... Lue lisää "Hyvää juhannusta!"

  • 22.5.2018

    Tule syömään Ilmajoen Musiikkijuhlien aikana!

    Tule syömään kesäkuussa Trahteeriin! Ilmajoen Musiikkijuhlien aikana katamme kesätiloissamme pöytään Mannerheimin Paremmat Trahteerit. Tarjolla on mm. Koskenkorvan kännikaloja ja alkoholittomia... Lue lisää "Tule syömään Ilmajoen Musiikkijuhlien aikana!"

Verkkokauppa

Koskenkorvalaisia matkamuistoja ja käyttöesineitä saatavilla myös netistä!

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin