Siirry sisältöön
Ale!

Maalaisbrunssi

25,90 

Kesällä 2024 katamme seitsemänä lauantaina 8.6.-27.7.2024 (ei juhannuksena) kello 11.30-13.00 koskenkorvalaisen maalaisbrunssin, jolloin olet sydämellisesti tervetullut syömään ennakkovarauksella minkä kokoisen porukan kanssa tahansa. Terassin baari palvelee runsaan juomavalikoiman kanssa brunssin ajan, muun muassa brunssimimosat onnistuvat!

Brunssin sisältö elää vahvasti sesongin mukana, joka kerralla tarjolla muun muassa:
* lähiseudun leipäset ja itse tehdyt näkkärit
* pestot ja muut levitteet
* itse tehdyt myslit, piirakat ja smoothiet
* kesäkauden salaatit ja sörsselit
* lähituottajien munat, lihat ja kasvikset
* puurot tilpehööreillä
* kaffit, teet, mehut
* jälkiruokaa

Kaikki tarjottavamme ovat laktoosittomia sekä gluteenittomia. Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot ja teemme vegaanista täydennystä ko. ruokavaliota noudattaville ennakkotilauksesta.

Brunssin normaali hinta (aikuiset ja yli 11-vuotiaat) on 27,90 €/hlö. Ostamalla tästä liput etukäteen saat brunssin alennettuun hintaan 25,90€!

* Verkkokaupan kautta tehty brunssiostos on sitova, eikä siitä maksettuja euroja palauteta. Mahdollisuuksien mukaan kesämmällä onnistuu kuitenkin ajankohdan vaihto, mikäli varaustilanne sen sallii.

* Jos mukanasi tulee lapsia, ilmoita siitä lisätietoja -kentässä. Lasten (3-10v) brunssin hinta on 14,90€ ja siitä ei ole ennakkoalennuksia, maksun voi hoitaa paikan päällä.

* Voit vaihtoehtoisesti tehdä pöytävarauksen ennakkoon sähköpostitse info@trahteeri.com ja tällöin brunssin maksu tapahtuu paikan päällä normaaliin hintaan.

Uutisia Korvalta

  • 24.1.2024

    Saunatrikoot laduilla ja löylyissä + latukahvila la 24.2.2024

    Lauantaina 24.2.2024 luvassa: ⛷️ Latukahvila Koskenkorva Museolla: (minttu)kaakaota, kaffia, makoosta, puuroa ja muuta! ⛷️ Vapaan ja perinteisen tyylin sivakointia omaan... Lue lisää "Saunatrikoot laduilla ja löylyissä + latukahvila la 24.2.2024"

  • 11.1.2024

    KESÄTYÖNTEKIJÄHAKU 2024

    EDIT! KAHVILATYÖNTEKIJÄ LÖYTYNYT, HAKU ON PÄÄTTYNYT! — Kesät Trahteerissa ovat hulvattomuuden huipentumaa ja viinatehtaan juurella tapahtuu kaikkea hassua pitkin kesää.... Lue lisää "KESÄTYÖNTEKIJÄHAKU 2024"

Tilaa Trahteerin uutiskirje

Lähetämme kerran-pari kuussa kuulumisia Koskenkorvalta. Osoitetta ei käytetä muuhun eikä luovuteta edelleen.

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin