Siirry sisältöön
Ale!

Maalaisbrunssi

25,90 

Kesällä 2024 katamme seitsemänä lauantaina 8.6.-27.7.2024 (ei juhannuksena) kello 11.30-13.00 koskenkorvalaisen maalaisbrunssin, jolloin olet sydämellisesti tervetullut syömään ennakkovarauksella minkä kokoisen porukan kanssa tahansa. Terassin baari palvelee runsaan juomavalikoiman kanssa brunssin ajan, muun muassa brunssimimosat onnistuvat!
Huom: Viinapäivänä la 6.7. brunssi alkaa poikkeuksellisesti jo klo 11.

Brunssin sisältö elää vahvasti sesongin mukana, joka kerralla tarjolla muun muassa:
* lähiseudun leipäset ja itse tehdyt näkkärit
* pestot ja muut levitteet
* itse tehdyt myslit, piirakat ja smoothiet
* kesäkauden salaatit ja sörsselit
* lähituottajien munat, lihat ja kasvikset
* puurot tilpehööreillä
* kaffit, teet, mehut
* jälkiruokaa

Kaikki tarjottavamme ovat laktoosittomia sekä gluteenittomia. Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot ja teemme vegaanista täydennystä ko. ruokavaliota noudattaville ennakkotilauksesta.

Brunssin normaali hinta (aikuiset ja yli 11-vuotiaat) on 27,90 €/hlö. Ostamalla tästä liput etukäteen saat brunssin alennettuun hintaan 25,90€!

* Verkkokaupan kautta tehty brunssiostos on sitova, eikä siitä maksettuja euroja palauteta. Mahdollisuuksien mukaan kesämmällä onnistuu kuitenkin ajankohdan vaihto, mikäli varaustilanne sen sallii.

* Jos mukanasi tulee lapsia, ilmoita siitä lisätietoja -kentässä. Lasten (3-10v) brunssin hinta on 14,90€ ja siitä ei ole ennakkoalennuksia, maksun voi hoitaa paikan päällä.

* Voit vaihtoehtoisesti tehdä pöytävarauksen ennakkoon sähköpostitse info@trahteeri.com ja tällöin brunssin maksu tapahtuu paikan päällä normaaliin hintaan.

Uutisia Korvalta

  • 18.6.2024

    Juhannuksen aukiolot

    Olemme suljettuna juhannusaattona sekä -päivänä. Juhannusviikolla ti-to tapahtuu seuraavaa: 🍀Ti 18.6. kesäkahvila ja Koskenkorva Museo sekä Könnimuseo avoinna kello 12-18.... Lue lisää "Juhannuksen aukiolot"

  • 10.6.2024

    Kesäaukiolot alkavat!

    Kesäkautemme alkaa ja olemme 11.6. alkaen ja 3.8. asti avoinna seuraavasti: Ti-Pe 12-18 La 11-16 Su & Ma suljettu Tällöin... Lue lisää "Kesäaukiolot alkavat!"

Tilaa Trahteerin uutiskirje

Lähetämme kerran-pari kuussa kuulumisia Koskenkorvalta. Osoitetta ei käytetä muuhun eikä luovuteta edelleen.

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin