Siirry sisältöön

Saunalippu: Pohojalaaset Saunat ke 10.7.2024

13,00 

Avoin saunaehtoo ke 10.7.2024 on teemaltaan Pohojalaaset Saunat!

Saunavuoroja on kaksi:
1. vuoro klo 16:00 – 18:30
2. vuoro klo 18:30 – 21:00
Valitse haluamasi lippua ostaessasi, lipulla voit saunoa yhdessä vuorossa. Lippu sisältää legendaariset Saunatrikoot lainaksi saunomisen ajaksi! Ota oma pyyhe mukaan.

Saunan päälle n. klo 21 esiintyy The South Bottom Landers!

Saapuessasi saunomaan esitä joko verkkokaupan tilausvahvistus tai kerro nimesi baaritiskillä niin pääset saunomaan. Erillistä tulostettavaa lippua ei lähetetä eikä tarvita. Tervetuloa löylyihin Koskenkorvalle!

Saunalipun omistajana sinulle taataan saunomispaikka, jos saunojen kapasiteetti (noin 70hlö/vuoro) tulee illan aikana täyteen. Tällöin lippujen myynti paikan päällä lopetetaan, mutta etukäteen ostetuilla Saunapasseilla, Saunakorteilla ja Saunalipuilla pääsee edelleen löylyihin.

Ennakkolippujen myynti lopetetaan tapahtumapäivän aamuna. Lipuilla ei ole palautusoikeutta ellei tilaisuutta peruta. Voit kaupitella lipun halutessasi eteenpäin, ilmoita tässä tapauksessa meille lipun uuden omistajan nimi.

Lue lisää Trahteerin saunoista täältä ja katso tarkempi lista esiintyjistä täältä!

Uutisia Korvalta

  • 24.1.2024

    Saunatrikoot laduilla ja löylyissä + latukahvila la 24.2.2024

    Lauantaina 24.2.2024 luvassa: ⛷️ Latukahvila Koskenkorva Museolla: (minttu)kaakaota, kaffia, makoosta, puuroa ja muuta! ⛷️ Vapaan ja perinteisen tyylin sivakointia omaan... Lue lisää "Saunatrikoot laduilla ja löylyissä + latukahvila la 24.2.2024"

  • 11.1.2024

    KESÄTYÖNTEKIJÄHAKU 2024

    EDIT! KAHVILATYÖNTEKIJÄ LÖYTYNYT, HAKU ON PÄÄTTYNYT! — Kesät Trahteerissa ovat hulvattomuuden huipentumaa ja viinatehtaan juurella tapahtuu kaikkea hassua pitkin kesää.... Lue lisää "KESÄTYÖNTEKIJÄHAKU 2024"

Tilaa Trahteerin uutiskirje

Lähetämme kerran-pari kuussa kuulumisia Koskenkorvalta. Osoitetta ei käytetä muuhun eikä luovuteta edelleen.

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin