Siirry sisältöön

Pikkujoulut Koskenkorvalla - viinatehtaan juurella!

Pikkujoulut pidämme sekä päivä- että ilta-aikaan Koskenkorva Museossa, jonne pitkän pöydän ääreen mahtuu kolmisenkymmentä pikkujouluilijaa. Tilaisuuksien ajan Museossa palvelee baari sekä koskenkorvalainen matkamuistomyymälä.

RUOKAA!

Tarjolla on noutopöydässä kahta erimoosta menuuta:

Joulupuuromenu sisältää yön yli haudutettua ohrapuuroa, sekahedelmäsoppaa, kanelisokeria, jouluista leipää, joulukinkkusiivuja, ruokajuomina maito, vesi ja kotikalja. Jälkkärinä jouluinen malja kahvin, haudutetun teen sekä omppumehun kera.
Hinta 19 €/hlö, minimilaskutus 10 hengen mukaan.

Pikkujoulumenussa on joululimppua, talon näkkäriä, voita & Trahteerin pestoa, kananmunia Jallusinappikreemillä, vihersalaattia paahdetuilla lantuilla, rosollia ja punajuurivaahtoa, hirssifetasalaattia, kermaista italiansalaattia, porkkanalaatikkoa inkivääri-Koskenkorvalla, kuusenkerkkäpestokasviksia, purahutespernoja sekä jouluista possua padassa, ruokajuomina vesi ja kotikalja. Lisäksi talvinen jälkiruokamalja marmeladikuulien, kahvin, haudutetun teen ja marjamehun kera.
Hinta 45 €/hlö, minimilaskutus 15 hengen mukaan.

JUOMAA!

Pikkujoulun alkuun on mahdollista ennalta tilata koko porukalle jouluiset glögit (alkoholilla tai ilman) hintaan 6 €/hlö. Baari palvelee koko tilaisuuden ajan maailman laajimman Koskenkorva-valikoiman kanssa – on toki monenmoista muutakin paikallisjuomaa miedosta lähtien ja tietysti myös runsaasti alkoholittomia vaihtoehtoja. Snapsit 6 €, drinkit alkaen 8 €, oluet alkaen 5 €, viinipullot alkaen 30 €.

Lisää koskenkorvalaisuutta kehiin?

Pikkujouluiluun sopii oikeinkin hyvin yhdistää saunominen, mikä Koskenkorvalla on hyvinkin riemukasta sekasaunomista saunatrikoissa. Saunarepertuaaristamme lisätietoja täältä. Saunahintoihimme sisältyy Trahteerin tilavuokra, pelkille ruokaryhmille tilavuokra Koskenkorva Museosta on 75 €/h. Pikkujoulujen aikana on mahdollista tutustua museon näyttelyyn ja Trahteerin isäntäpari kertoo mieluusti mehukkaat tarinat Koskenkorvan kylästä, tilasta sekä Suomen alkoholihistoriasta. Koko porukalle onnistuu myös järjestää esim. Kossuvisa, jossa tietäjät palkitaan. Kohti kotia tai uusia seikkailuja ohjaamme vieraamme viimeistään kello 23.

Laitetaanko teille koskenkorvalaiset pikkujoulut varaukseen marras- tai joulukuulle 2023? Tiedustelut ja varaukset: info@trahteeri.com

 

Haloo, Koskenkorvan Taloo!

info@trahteeri.com
luemme posteja 24/7!

050 300 5530
Sari (toimistoaikoina)

Trahteerintie 3, 61330 Koskenkorva

Uutisia Korvalta

  • 16.11.2023

    Trahteerin Jouluputiikki & Baari

    Koskenkorva Museon ovet aukeavat jouluisissa tunnelmissa perjantai-iltaisin ja lauantaipäivisin joulukuussa! Tarjolla seuraavaa: * Myymälästä koskenkorvalaiset joululahjat * Puurobaarista rakkaudella haudutettua... Lue lisää "Trahteerin Jouluputiikki & Baari"

  • 16.11.2023

    Exculle Koskenkorvalle!

    Järjestämme Koskenkorva Museossa yksityiskierroksia, joissa istahdetaan maistelulautojen ääreen ja perehdytään huumorilla höystettyyn alkoholihistoriaan, kylän tislaamon tarinaan sekä toimintaan ja tietenkin... Lue lisää "Exculle Koskenkorvalle!"

Tilaa Trahteerin uutiskirje

Lähetämme kerran-pari kuussa kuulumisia Koskenkorvalta. Osoitetta ei käytetä muuhun eikä luovuteta edelleen.

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin