Siirry sisältöön

Juhannuksen aukiolot

Olemme suljettuna juhannusaattona sekä -päivänä.
Juhannusviikolla ti-to tapahtuu seuraavaa:

🍀Ti 18.6. kesäkahvila ja Koskenkorva Museo sekä Könnimuseo avoinna kello 12-18.
🍀 Ke 19.6. kesäkahvila, Koskenkorva Museo sekä Könnimuseo avoinna kello 12-18. Lisäksi keskiviikkona kesän eka avoin saunailta! Saunat lämpiminä kahdessa vuorossa kello 16-21, terassiruokaa tarjolla kuudesta eteenpäin, Herralan Hanuristit musisoivat kello 21, pihapiirissä juhannusvihtojen myyjä paikalla. Saunan lauteille pääsy vaatii lipun (hanki verkkokaupastamme ennakkoon, linkki kommenteissa) Muuten pihapiiriin, terassille tai keikalle ei pääsymaksua tai ikärajaa ole.
🍀 Torstaina 20.6. kesäkahvila, Koskenkorva Museo ja Könnimuseo avoinna kello 12-18. Juhannuksen kunniaksi kahvilassa torstaina KOSSUPOSSUN PALLIPÄIVÄ eli kysellyt ja vain meiltä saatavissa olevat Koskenkorva täytteiset munkkipalloset silloin myynnissä! Niitä on niin kauan kuin niitä riittää 😅
Myymälästämme hankit myös kätevästi juhannusviemiset: koskenkorvalaiset korput, paikalliset juomat, koskenkorvalaiset matkamuistot.
Tervetuloa Trahteerin kautta juhannuksen viettoon!

‹ Edellinen uutinen Seuraava uutinen ›

Uutisia Korvalta

  • 8.7.2024

    Musiikkia Hyyseistä pe 19.7.2024

    Jo yli 20 vuotta Koskenkorvan Trahteeri on ollut tunnettu Soivista Hyyseistään. Niissä vanhoista radioista on kuulunut asioinnin iloksi monenlaista musiikkia,... Lue lisää "Musiikkia Hyyseistä pe 19.7.2024"

  • 18.6.2024

    Juhannuksen aukiolot

    Olemme suljettuna juhannusaattona sekä -päivänä. Juhannusviikolla ti-to tapahtuu seuraavaa: 🍀Ti 18.6. kesäkahvila ja Koskenkorva Museo sekä Könnimuseo avoinna kello 12-18.... Lue lisää "Juhannuksen aukiolot"

Tilaa Trahteerin uutiskirje

Lähetämme kerran-pari kuussa kuulumisia Koskenkorvalta. Osoitetta ei käytetä muuhun eikä luovuteta edelleen.

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin