Siirry sisältöön

Musiikkia Hyyseistä – konsertti ja illallinen – pe 19.7.2024

Jo yli 20 vuotta Koskenkorvan Trahteeri on ollut tunnettu Soivista Hyyseistään. Niissä vanhoista radioista on kuulunut asioinnin iloksi monenlaista musiikkia, paikallisista yhtyeistä vanhoihin klassikoihin. Nyt parhaat palat on koottu yhdeksi hienoksi konsertiksi!

Alusta asti soittolistalla on ollut Olavi Virta. Ja kun halutaan hänen musiikilleen sopiva tulkki, on vain yksi vaihtoehto: Juha Hautaluoma! Tämä muun muassa Laila ja Olavi -laulukilpailun voittanut laulaja saapuu tulkitsemaan asiaankuuluvia klassikoita Pasi-Pekka Vainionpään kanssa.

Jaloviina-teemaisessa hyysissä on viime aikoina soinut eräs huikea paikallinen folk-yhtye: BILL HOTA, joka saapuu myös tahdittamaan ehtoota! Tämän combon vahvuutena on kärppämäinen notkeus ja nopeus sekä rytminen jäntevyys, mutta se myös tarvittaessa tarjoilee hypnoottista, unetvievää primitiivipoljentoa ääritehokkasti.

Lisäksi ehtoossa esiintyy yllätysesiintyjä (liittyy perimmäiseen hyysiin).

Ilta alkaa illallisella, joka noudattaa myös Trahteerin pitkällisiä perinteitä: Trahteerin vanha pari Päivi ja Martti on pyydetty suunnittelemaan menu, jossa mukana klassisia herkkuja vuosien varrelta. Tarkempi menu julkistetaan piakkoin!

Illan kulku on suurinpiirtein seuraava:
18:00 markki auki
18:30 illallinen alkaa
19:30 Juha Hautaluoma
21:30 Bill Hota
23:30 valomerkki

VIP-lippu 49€ sisältää sisäänpääsyn sekä illallisen. Pelkkä sisäänpääsy 20€. Liput saatavilla verkkokaupastamme. Hinnat voimassa ennakkoon ostettaessa.

Trahteerin baari palvelee ja kahvilan puolelta saatavilla hiukopalaa illallisen jälkeen.

Uutisia Korvalta

Tilaa Trahteerin uutiskirje

Lähetämme kerran-pari kuussa kuulumisia Koskenkorvalta. Osoitetta ei käytetä muuhun eikä luovuteta edelleen.

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin