Siirry sisältöön

Lähiruokapäivä la 9.9.2023

Lauantaina 9.9.2023 vietetään kautta Suomen Lähiruokapäivää ja myös Koskenkorvan Trahteeri osallistuu päivään seuraavalla ohjelmalla:

🌼 Sadonkorjuulounas notkuvasta Trahteeripöydästä. Menu alla, ruokailuun on ennakkoilmoittautuminen info@trahteeri.com. Kattaus kello 11 (varsinainen Lähiruokapäivä kello 12-15)
🌼 Kahvila palvelee itse tehdyillä suolaisilla ja makeilla herkuilla.
🌼 Terassin baari auki: oluet, siiderit, lonkerot ja monet muut laadukkaat paikallisjuomat tiskiltä. Eiköhän myös viime vuoden hitti eli lämmin omenasiideri tee paluun?
🌼 Myymälässämme runsaasti tarjouksia, alennuksella myymme mm. mukaan ostettavat alle 5-prosenttiset juomat ja osan matkamuistoista.
🌼 Jos olet maanviljelijä, lähituottaja, kotipuutarhuri, säilyketehtailija, mehuntekijä tai jotain sen suuntaista, tule myymään meille tuotteitasi. Pihapiirissä on tilaa, eikä myyntipaikka maksa mitään. Ilmoita itsesi mukaan!

Auki olemme kello 12-15! Lounas alkaa jo klo 11. Tervetuloa!

Tapahtuma Facebookissa

Haloo, Koskenkorvan Taloo!

info@trahteeri.com
luemme posteja 24/7!

050 300 5530
Sari (toimistoaikoina)

Trahteerintie 3, 61330 Koskenkorva

Uutisia Korvalta

  • 25.9.2023

    Pikkujoulut!

    Pikkujoulut pidämme sekä päivä- että ilta-aikaan Koskenkorva Museossa, jonne pitkän pöydän ääreen mahtuu kolmisenkymmentä pikkujouluilijaa. Iltaan mahtuu loistoruokaa, juomaa ja... Lue lisää "Pikkujoulut!"

  • 18.9.2023

    Tilaa Trahteerin baari tilaisuuteesi!

    Kaipaako tilaisuutesi tai tapahtumasi ammattitaitoista ja letkeää koskenkorvalaista anniskelua? Me olemme valmiita auttamaan! Tilaa Trahteerin baari paikalle tilaisuuteen räätälöityine lähijuomineen!... Lue lisää "Tilaa Trahteerin baari tilaisuuteesi!"

Tilaa Trahteerin uutiskirje

Lähetämme kerran-pari kuussa kuulumisia Koskenkorvalta. Osoitetta ei käytetä muuhun eikä luovuteta edelleen.

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin