Siirry sisältöön

Lähiruokapäivä la 9.9.2023

Lauantaina 9.9.2023 vietetään kautta Suomen Lähiruokapäivää ja myös Koskenkorvan Trahteeri osallistuu päivään seuraavalla ohjelmalla:

🌼 Sadonkorjuulounas notkuvasta Trahteeripöydästä. Menu alla, ruokailuun on ennakkoilmoittautuminen info@trahteeri.com. Kattaus kello 11 (varsinainen Lähiruokapäivä kello 12-15)
🌼 Kahvila palvelee itse tehdyillä suolaisilla ja makeilla herkuilla.
🌼 Terassin baari auki: oluet, siiderit, lonkerot ja monet muut laadukkaat paikallisjuomat tiskiltä. Eiköhän myös viime vuoden hitti eli lämmin omenasiideri tee paluun?
🌼 Myymälässämme runsaasti tarjouksia, alennuksella myymme mm. mukaan ostettavat alle 5-prosenttiset juomat ja osan matkamuistoista.
🌼 Jos olet maanviljelijä, lähituottaja, kotipuutarhuri, säilyketehtailija, mehuntekijä tai jotain sen suuntaista, tule myymään meille tuotteitasi. Pihapiirissä on tilaa, eikä myyntipaikka maksa mitään. Ilmoita itsesi mukaan!

Auki olemme kello 12-15! Lounas alkaa jo klo 11. Tervetuloa!

Tapahtuma Facebookissa

Uutisia Korvalta

  • 18.6.2024

    Juhannuksen aukiolot

    Olemme suljettuna juhannusaattona sekä -päivänä. Juhannusviikolla ti-to tapahtuu seuraavaa: 🍀Ti 18.6. kesäkahvila ja Koskenkorva Museo sekä Könnimuseo avoinna kello 12-18.... Lue lisää "Juhannuksen aukiolot"

  • 10.6.2024

    Kesäaukiolot alkavat!

    Kesäkautemme alkaa ja olemme 11.6. alkaen ja 3.8. asti avoinna seuraavasti: Ti-Pe 12-18 La 11-16 Su & Ma suljettu Tällöin... Lue lisää "Kesäaukiolot alkavat!"

Tilaa Trahteerin uutiskirje

Lähetämme kerran-pari kuussa kuulumisia Koskenkorvalta. Osoitetta ei käytetä muuhun eikä luovuteta edelleen.

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin