Siirry sisältöön

Trahteerin Juomalaulu­kilpailu

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT JA VOITTAJAT ON VALITTU – LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ!

Koskenkorvan Trahteeri julistaa kylän kuulun juoman 70v-juhlien kunniaksi JUOMALAULUKILPAILUN!

Mikäpä sen hienompaa, kun juhlissa yhteisen snapsihetken kunniaksi kajauttaa juomalaulu. Välillä kuitenkin meillä on tullut sellainen olo, että samoja veisuja toistetaan täältä ikuisuuteen – olisi aika saada uusia värssyjä kiertoon!

Kutsummekin siis kaikki ideanikkarit ja sävelien, sanojen sekä muiden esitysmuotojen taiturit keksimään uusia JUOMALAULUJA joilla voimme yhdessä juhlistaa tämän ja tulevien vuosien juhlahetkiä!

Kilpailun reunaehdot:
– Kyseessä voi olla täysin uusi sävellys tai uudelleen sanoitettu olemassa oleva melodia, mutta myös runo, lausunta, äännähdys, viittomakielinen esitys tai muu yhteiseen snapsihetkeen sopiva esitys
– Kilpailuesitys luovutetaan yleiseen käyttöön, osaksi kansanperinnettä (public domain)
– Kilpailuesitykset toimitetaan osoitteeseen info@trahteeri.com joko äänitiedostona, videona tai tekstinä, otsikolla “Juomalaulukilpailu”
– Kilpailuesityksiä voi jättää aikavälillä 13.3.2023 – 3.7.2023.
Trahteerin asettama raati valitsee parhaat esitykset, jotka sitten palkitaan ruhtinaallisesti.Voittajat julkistetaan lauantaina 15.7.2023, jolloin Trahteerissa juhlitaan kylän juoman synttäreitä.

Haloo, Koskenkorvan Taloo!

info@trahteeri.com
luemme posteja 24/7!

050 300 5530
Sari (toimistoaikoina)

Trahteerintie 3, 61330 Koskenkorva

Uutisia Korvalta

  • 25.9.2023

    Pikkujoulut!

    Pikkujoulut pidämme sekä päivä- että ilta-aikaan Koskenkorva Museossa, jonne pitkän pöydän ääreen mahtuu kolmisenkymmentä pikkujouluilijaa. Iltaan mahtuu loistoruokaa, juomaa ja... Lue lisää "Pikkujoulut!"

  • 18.9.2023

    Tilaa Trahteerin baari tilaisuuteesi!

    Kaipaako tilaisuutesi tai tapahtumasi ammattitaitoista ja letkeää koskenkorvalaista anniskelua? Me olemme valmiita auttamaan! Tilaa Trahteerin baari paikalle tilaisuuteen räätälöityine lähijuomineen!... Lue lisää "Tilaa Trahteerin baari tilaisuuteesi!"

Tilaa Trahteerin uutiskirje

Lähetämme kerran-pari kuussa kuulumisia Koskenkorvalta. Osoitetta ei käytetä muuhun eikä luovuteta edelleen.

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin