Siirry sisältöön

Trahteerin Juomalaulu­kilpailu

Koskenkorvan Trahteeri julistaa kylän kuulun juoman 70v-juhlien kunniaksi JUOMALAULUKILPAILUN!

Mikäpä sen hienompaa, kun juhlissa yhteisen snapsihetken kunniaksi kajauttaa juomalaulu. Välillä kuitenkin meillä on tullut sellainen olo, että samoja veisuja toistetaan täältä ikuisuuteen – olisi aika saada uusia värssyjä kiertoon!

Kutsummekin siis kaikki ideanikkarit ja sävelien, sanojen sekä muiden esitysmuotojen taiturit keksimään uusia JUOMALAULUJA joilla voimme yhdessä juhlistaa tämän ja tulevien vuosien juhlahetkiä!

Kilpailun reunaehdot:
– Kyseessä voi olla täysin uusi sävellys tai uudelleen sanoitettu olemassa oleva melodia, mutta myös runo, lausunta, äännähdys, viittomakielinen esitys tai muu yhteiseen snapsihetkeen sopiva esitys
– Kilpailuesitys luovutetaan yleiseen käyttöön, osaksi kansanperinnettä (public domain)
– Kilpailuesitykset toimitetaan osoitteeseen info@trahteeri.com joko äänitiedostona, videona tai tekstinä, otsikolla “Juomalaulukilpailu”
– Kilpailuesityksiä voi jättää aikavälillä 13.3.2023 – 3.7.2023.
Trahteerin asettama raati valitsee parhaat esitykset, jotka sitten palkitaan ruhtinaallisesti.Voittajat julkistetaan lauantaina 15.7.2023, jolloin Trahteerissa juhlitaan kylän juoman synttäreitä.

Haloo, Koskenkorvan Taloo!

info@trahteeri.com
luemme posteja 24/7!

050 300 5530
Sari (toimistoaikoina)

Trahteerintie 3, 61330 Koskenkorva

Uutisia Korvalta

  • 4.4.2023

    Rehupiikles – Maksalooraa ja Musiikkia!

    REHUPIIKLES saapuu Trahteeriin kahtena iltana pe 28.7. ja la 29.7.2023 ja tällä kertaa runsaiden eväiden kera – luvassa MUSIIKKIA ja... Lue lisää "Rehupiikles – Maksalooraa ja Musiikkia!"

  • 13.3.2023

    Juomalaulukilpailu

    Koskenkorvan Trahteeri julistaa kylän kuulun juoman 70v-juhlien kunniaksi JUOMALAULUKILPAILUN! Mikäpä sen hienompaa, kun juhlissa yhteisen snapsihetken kunniaksi kajauttaa juomalaulu. Välillä... Lue lisää "Juomalaulukilpailu"

Tilaa Trahteerin uutiskirje

Lähetämme kerran-pari kuussa kuulumisia Koskenkorvalta. Osoitetta ei käytetä muuhun eikä luovuteta edelleen.

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin