Siirry sisältöön

Lapualainen Saunatrikoo

44,90 

Saunatrikoissa miesten ja naisten yhteissaunominen on säädyllistä ja takuuvarmasti riemullista. Sama malli sopii kaikille: rintaansa röyhistelevät miehet voivat laittaa syvempään uurretun puolen eteen, naiset puolestaan siveellisyyssyistä taakse. Saunan, uimisen ja paljuilun lisäksi Saunatrikoot soveltuvat mainiosti yö- ja työkäyttöön, oloasuksi tai urheiluun. Mikä mainio mökkituliainen! Saunatrikoot ovat kestävää kotimaista laatua: ne on valmistettu längelmäkeläisestä 100% puuvillatrikoosta ja ommeltu saunatrikoiksi kotipitäjässämme Ilmajoella.

Tarkistathan sinulle sopivan vaatekoon kokotaulukosta ennen tilaamista. Valitse koko, joka on lähinnä omaa kainalomittaasi (kuvassa mitta A). Tällöin Saunatrikoo ei ole kainalon alta liian syvään uurrettu eikä paljasta liikaa.

Mitkä ihmeen Saunatrikoot?

Viime vuosituhannen loppupuolella istui koskenkorvalaisen matkailutilan Martti-isäntä katsomassa vieraidensa saunomista: naiset olivat jälleen jo saunomisensa päättäneet, mutta miehet olivat halukkaita jatkamaan saunomista vielä tuntitolkulla. Miten ihmeessä miehet ja naiset saisi siveellisesti sekasaunaan? Martti pyöritteli asiaa illan ja toisenkin, kunnes vähitellen piirtyi ajatus: Saunatrikoot! Tämä painiasun sekä vanhan ajan uima-asun yhdistelmä on nyt palvellut yli 20 vuotta sauna-asuina Koskenkorvan Trahteerissa. Vuosien saatossa valkoima on täydentynyt myös Saunaboksereilla sekä kesällä 2020 Saunamyssyillä.

Uutisia Korvalta

  • 8.7.2024

    Musiikkia Hyyseistä pe 19.7.2024

    Jo yli 20 vuotta Koskenkorvan Trahteeri on ollut tunnettu Soivista Hyyseistään. Niissä vanhoista radioista on kuulunut asioinnin iloksi monenlaista musiikkia,... Lue lisää "Musiikkia Hyyseistä pe 19.7.2024"

  • 18.6.2024

    Juhannuksen aukiolot

    Olemme suljettuna juhannusaattona sekä -päivänä. Juhannusviikolla ti-to tapahtuu seuraavaa: 🍀Ti 18.6. kesäkahvila ja Koskenkorva Museo sekä Könnimuseo avoinna kello 12-18.... Lue lisää "Juhannuksen aukiolot"

Tilaa Trahteerin uutiskirje

Lähetämme kerran-pari kuussa kuulumisia Koskenkorvalta. Osoitetta ei käytetä muuhun eikä luovuteta edelleen.

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin