Siirry sisältöön

Käristekupoli Saunatrikoo

44,90 

Saunatrikoissa miesten ja naisten yhteissaunominen on säädyllistä ja takuuvarmasti riemullista. Sama malli sopii kaikille: rintaansa röyhistelevät miehet voivat laittaa syvempään uurretun puolen eteen, naiset puolestaan siveellisyyssyistä taakse. Saunan, uimisen ja paljuilun lisäksi Saunatrikoot soveltuvat mainiosti yö- ja työkäyttöön, oloasuksi tai urheiluun. Mikä mainio mökkituliainen! Saunatrikoot ovat kestävää kotimaista laatua: ne on valmistettu längelmäkeläisestä 100% puuvillatrikoosta ja ommeltu saunatrikoiksi kotipitäjässämme Ilmajoella.

Tarkistathan sinulle sopivan vaatekoon kokotaulukosta ennen tilaamista. Valitse koko, joka on lähinnä omaa kainalomittaasi (kuvassa mitta A). Tällöin Saunatrikoo ei ole kainalon alta liian syvään uurrettu eikä paljasta liikaa.

Mitkä ihmeen Saunatrikoot?

Viime vuosituhannen loppupuolella istui koskenkorvalaisen matkailutilan Martti-isäntä katsomassa vieraidensa saunomista: naiset olivat jälleen jo saunomisensa päättäneet, mutta miehet olivat halukkaita jatkamaan saunomista vielä tuntitolkulla. Miten ihmeessä miehet ja naiset saisi siveellisesti sekasaunaan? Martti pyöritteli asiaa illan ja toisenkin, kunnes vähitellen piirtyi ajatus: Saunatrikoot! Tämä painiasun sekä vanhan ajan uima-asun yhdistelmä on nyt palvellut yli 20 vuotta sauna-asuina Koskenkorvan Trahteerissa. Vuosien saatossa valkoima on täydentynyt myös Saunaboksereilla sekä kesällä 2020 Saunamyssyillä.

Haloo, Koskenkorvan Taloo!

info@trahteeri.com
luemme posteja 24/7!

050 300 5530
Sari (toimistoaikoina)

Trahteerintie 3, 61330 Koskenkorva

Uutisia Korvalta

  • 4.4.2023

    Rehupiikles – Maksalooraa ja Musiikkia!

    REHUPIIKLES saapuu Trahteeriin kahtena iltana pe 28.7. ja la 29.7.2023 ja tällä kertaa runsaiden eväiden kera – luvassa MUSIIKKIA ja... Lue lisää "Rehupiikles – Maksalooraa ja Musiikkia!"

  • 13.3.2023

    Juomalaulukilpailu

    Koskenkorvan Trahteeri julistaa kylän kuulun juoman 70v-juhlien kunniaksi JUOMALAULUKILPAILUN! Mikäpä sen hienompaa, kun juhlissa yhteisen snapsihetken kunniaksi kajauttaa juomalaulu. Välillä... Lue lisää "Juomalaulukilpailu"

Tilaa Trahteerin uutiskirje

Lähetämme kerran-pari kuussa kuulumisia Koskenkorvalta. Osoitetta ei käytetä muuhun eikä luovuteta edelleen.

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin