Vietä koko päivä kirkkaissa merkeissä! Luvassa on kierroksia ja tastingeja jalojen juomien parissa. Illalla katetaan Koskenkorvalla silattu illallinen ja esiintymässä on legendaarinen BAT & RYYD.
Päivän kulku on siis suurinpiirtein seuraava:
11:00 Markki auki: Maalaisbrunssi alkaa, kahvila ja museot avoinna
12:00 Tehdaskierros I
13:00 Tasting I
14:00 Tehdaskierros II
15:00 Tasting II
16:00 Tehdaskierros III
17:00 Tasting III
18:00 Iltatilaisuus alkaa, cocktailtunti
19:00 Illallinen
n. 21:00 Bat & Ryyd
23:00 Valomerkki
Päivällä klo 11–18 ei ikärajaa, kahvila ja terassi avoinna ilman pääsymaksua. Museoihin normaali pääsymaksu.
Viinapäivän illassa esiintyy ehta duo, jolla on oma merkittävä osansa suomalaisessa viinahistoriassa: BAT & RYYD! Luvassa ainutlaatuinen keikkaelämys viinatehtaan varjossa!
Iltatilaisuuteen vain illallis- tai keikkalipulla 18 jälkeen, tilaisuus on K-18. Trahteerin baari palvelee koko illan ja kahvilan puolelta saatavilla hiukopalaa illallisen jälkeen.
Koskenkorvan Trahteerin on tunnettu siitä, että ruokiin lorautetaan useasti kirkasta! Tällä illallisella sitä on lorautettu liki jokaiseen ruokalajiin.
Menu on laktoositon ja gluteeniton.
◆ Tomaattikeitto a’la Koskenkorva Minttukossutsatsiki leivän kera Kaffit ja teet Koskenkorva-leivonnaisen kera |
Illallinen sis. illan keikkalipun |
46 € |
Keikkalippu | 17 € |
Päivällä tarjolla harvinainen tilaisuus vierailla Koskenkorvan tislaamon alueella traktorikyydillä! Toiskan Voimavaratilan Zetor-kyyti (elämys jo sinänsä!) starttaa kolme kertaa Koskenkorva Museon edestä ja tekee noin 25 min kestävän kierroksen tislaamon ympäri ja lopuksi tislaamon alueelle. Tislaamon toiminnasta kertomassa viinankeittäjä Ilkka Kivistö-Rahnasto.
Suomalainen viski on ollut hurjassa nousussa viime aikoina, mutta tiesitkö että suomalaisen viskinvalmistuksen ensiaskelia otettiin Koskenkorvalla? Tätä mielenkiintoista tarinaa käydään läpi maistellen neljää erilaista suomalaista viskiä. Tasting järjestetään yhteistyössä aiheen paikallisen asiantuntijan, Irish Pub Danny Boyn pyörittäjänä tunnetun Jere-Miikka ”Jerkka” Myllymäen kanssa, joka on myös juontamassa tastingia.
28.6.–2.8.2025
Katamme kesälauantaisin koskenkorvalaisen maalaisbrunssin. Sydämellisesti tervetuloa syömään ennakkovarauksella! Brunssi tarjoillaan viehättävän sisäpihamme terassilla. Terassin baari palvelee runsaalla juomavalikoimalla. Kyllä, mimosaa on tarjolla! 🍊
11.6.–30.7.2025
Piipahda löylyissä iltalenkin päätteeksi tai lähde viettämään iltaa pidemmin! Trahteerin iloiselta terassilta saa saunajuomat ja suolapalat myös muillekin kuin saunojille, ja riemua nostattaa livemusiikki.
12.6.–15.6.2025
Pöytä on koreana Ilmajoen musiikkijuhlien aikaan! Isoviha-oopperan toisella viikolla katamme noutopöydän tunnelmalliselle sisäpihallemme, jossa johdatamme korvalaiseen elämänmenoon.
25.7.-26.7.2025
Kaksipäiväiset festarit pitävät sisällään maatalousaiheista ohjelmaa, ja molempina iltoina esiintyy Rehupiikles! 🌾 Tarjolla on myös herkullinen illallinen. Rehujen keikat Trahteerin markilla ovat aivan erityysiä tapahtumia, jotka kannattaa tulla kokemaan!
Talvikaudella 2024–2025
Toteuta ryhmämatkan tai virkistysreissun sivistävä osuus Koskenkorvalla! Tarjolla on letkeä esitys viinasta, ja esityksen ohessa mahdollisuus nauttia maistiaisia maailman laajimmasta Koskenkorva-valikoimasta.
Tilauksesta ympäri vuoden
Trahteeri on mainio vierailukohde bussimatkalle tai vaikka sokkomatkalle! Tarjoamme väkevän tujauksen elämyksiä Koskenkorvan perheen vieraana ympäri vuoden.