Siirry sisältöön

Rehupiikles Trahteerissa 6.8. ja 7.8.2021

Trahteerin pihamarkilla luvassa kaksi koventunpuoloosta ehtoota kun REHUPIIKLES saapuu Koskenkorvalle pe 6.8. ja la 7.8.2021! Viime aikoina muun muassa kunnantalokohusta otsikoissa ollut bändi on rustannut uutta musiikkia ja tulevia klassikkoralleja, joita pääset kuulemaan Trahteerin asialtaasessa ympäristössä viinatehtaan juurella. Lämmittelybändinä on paikallislähtöisistä huippumuusikoista koostuva FANTOM’S CHOICE, jonka riveissä nähdään myös Trahteerin seremoniamestari Jaakko.

Tämä ehtoo kannattaa tulla kokemaan, sillä tunnetusti sekä Trahteerin että Rehujen väki on idearikasta ja pöyröötä – ei ikinä tiedä mitä kaikkea fräköötä illan mittaan tapahtuu!

Iltojen aikataulut:

Pe 6.8.
18:00 Ovet auki
20:00 Rehupiikles
n. 22:30 Fantom’s Choice
00:00 Viinahanat kiinni
00:30 Väki ajetahan pihalle

La 7.8.
18:00 Ovet auki
n. 19:30 Fantom’s Choice
21:00 Rehupiikles
00:00 Viinahanat kiinni
00:30 Väki ajetahan pihalle

Tilaisuus on K-18. Tapahtumassa palvelevat Trahteerin hyvin varustellut kalia- ja kossubaarit. Ruokaa on kaupan talon tapaan, nälästä ei tarvitse kärsiä: ohorankryynipuuroa, makkaraa grillistä ja kaffia kossupossun pallien kera!

Lippuja myydään vain 180kpl per ilta, joten älä kuhnaile vaan toimi heti! Ostorajoitus 5 lippua/hlö. Ostetut liput on mahdollista palauttaa ainoastaan, jos tapahtuma peruuntuu tai siirtyy toiselle päivälle.

Tapahtumaan saapuminen:

Osoite on Trahteerintie 3, Koskenkorva. Parkkipaikkoja on runsaasti takapihalla ja nurmikolla, järjestyksenvalvojat ohjaavat liikennettä. Älä parkkeeraa tien varteen sillä tehtaan pelastustie kulkee siitä!

Liput: tapahtuman portilla on nimilista ja sisään pääsee tilausvahvistuksella:

Verkkokauppamme rajoituksista johtuen emme lähetä erillistä lippua vaan tilausvahvistus toimii lippuna. Kun maksu on saapunut perille, saat sähköpostin otsikolla Tilauksesi on lähetetty. Paina viestissä olevaa nappia Lataa kuitti ja ota se mukaan tapahtumaan lipuksi (joko tulostaen tai puhelimen ruudulta näyttäen)! Jos ostit useamman lipun ja kaikki seurueeseen kuuluvat eivät saavu samaan aikaan, ilmoita asiasta portilla.

Lipun hinta 24 €.

Voit ostaa lipun myös Trahteerin kahvilan tiskiltä, avoinna ti-la klo 10-17.

Ongelmatapauksissa otathan yhteyttä info@trahteeri.com, vastaamme viesteihin nopeasti!

Koronaturvallisuus tapahtumassa

Tapahtuma järjestetään ulkotiloissa Trahteerin pihamaalla. Rehupiiklesin lava on pihalla ja keikkaa on helppo seurata seurata etäisyydet säilyttäen. Trahteerin puutarhaa avataan myös käyttöön joten tilaa oleilla on runsaasti. Kylän käsidesiä on runsaasti saatavilla ja käsienpesumahdollisuus on Trahteerin vessoissa.

Älä saavu tapahtumaan jos on pieninkin epäilys sairastumisesta tai altistumisesta!

Koska Etelä-Pohjanmaa on koronaepidemiassa kiihtymisvaiheessa, anniskelu lopetetaan klo 00:00.

Haloo, Koskenkorvan Taloo!

info@trahteeri.com
luemme posteja 24/7!

050 300 5530
Sari (toimistoaikoina)

Trahteerintie 3
61330 Koskenkorva

Uutisia Korvalta

  • 18.1.2022

    Haetaan VIINAMUSEON HOITAJAA!

    Koskenkorva Museossa kerrotaan kävijöille kylän kuulujen tuotteiden historiaa ja nykypäivää sekä Suomen alkoholihistoriaa ylipäätään. Museon baarissa tarjoillaan maisteltavaksi maailman laajinta... Lue lisää "Haetaan VIINAMUSEON HOITAJAA!"

  • 13.12.2021

    Myymälä avoinna joulun alla

    Koskenkorva Museon Myymälä avoinna ennen joulua ke 15.12. sekä ke 22.12. kello 16-19. Myymälästä mukaan joulupöydän juhlajuomat, pehmeisiin paketteihin mm.... Lue lisää "Myymälä avoinna joulun alla"

Verkkokauppa

Koskenkorvalaisia matkamuistoja ja käyttöesineitä saatavilla myös netistä!

Tilaa Trahteerin uutiskirje!

Lähetämme kerran-pari kuussa kuulumisia Koskenkorvalta. Osoitetta ei käytetä muuhun eikä luovuteta edelleen.

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin