Siirry sisältöön

Koskenkorvalla osataan juhlia!

Yksityistilaisuudet trahteerissa

Firmakekkerit, syntymäpäivät, sukujuhlat, kamujen kokoontumiset – jos haluat komeat puitteet ja erikooset tarjoilut tapahtumaasi, niin meiltä ne löytyy!

Kesäaikaan Trahteerin kauniilla sisäpihalla on terassi, jonne mahtuu vaikka 100 henkeä kerrallaan juhlimaan. Ruoka tarjoillaan buffettyyliin runsaasta Trahteeripöydästä ja terassilla palvelee myös seremoniamestarin johtama baari. Pihapiirissä on tilaa esiintyjille: orkesteri voi soittaa terassilla tai teltassa ja paikalla on äänentoisto puheita ja taustamusiikkia varten.

Talviaikaan pienimuotoisemmat tilaisuudet onnistuvat Koskenkorva Museossa, jossa illallinen nautitaan historiaa huokuvan näyttelyn keskellä! Henkilömäärä museossa max 32 hlö.

Seremoniamestarin suositus

Juomatarjoiluissa on monia vaihtoehtoja: baariin voidaan avata avoin piikki tai vieraat voivat maksaa juomat itse lähimaksulla, kortilla tai käteisellä. Hauskana välimuotona toimii Trahteerin Viinakorttisysteemi, eli vieraille jaettavat hienot juomapassit!

juhLat museossa
tilavuokra Alk.

400 €
MAX 32 HLÖ, talvikaudella

juhlat terassilla
 tilavuokra Alk.
500 €
MAX 100 HLÖ, kesäisin

tarjoilut Alk.
32 €
per hlö

Haloo, Koskenkorvan Taloo!

info@trahteeri.com
luemme posteja 24/7!

050 300 5530
Sari (toimistoaikoina)

Trahteerintie 3, 61330 Koskenkorva

Uutisia Korvalta

  • 25.9.2023

    Pikkujoulut!

    Pikkujoulut pidämme sekä päivä- että ilta-aikaan Koskenkorva Museossa, jonne pitkän pöydän ääreen mahtuu kolmisenkymmentä pikkujouluilijaa. Iltaan mahtuu loistoruokaa, juomaa ja... Lue lisää "Pikkujoulut!"

  • 18.9.2023

    Tilaa Trahteerin baari tilaisuuteesi!

    Kaipaako tilaisuutesi tai tapahtumasi ammattitaitoista ja letkeää koskenkorvalaista anniskelua? Me olemme valmiita auttamaan! Tilaa Trahteerin baari paikalle tilaisuuteen räätälöityine lähijuomineen!... Lue lisää "Tilaa Trahteerin baari tilaisuuteesi!"

Tilaa Trahteerin uutiskirje

Lähetämme kerran-pari kuussa kuulumisia Koskenkorvalta. Osoitetta ei käytetä muuhun eikä luovuteta edelleen.

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin