Siirry sisältöön

Koskenkorvalla osataan juhlia!

Yksityistilaisuudet trahteerissa

Firmakekkerit, syntymäpäivät, sukujuhlat, kamujen kokoontumiset – jos haluat komeat puitteet ja erikooset tarjoilut tapahtumaasi, niin meiltä ne löytyy!

Kesäaikaan Trahteerin kauniilla sisäpihalla on terassi, jonne mahtuu vaikka 100 henkeä kerrallaan juhlimaan. Ruoka tarjoillaan buffettyyliin runsaasta Trahteeripöydästä ja terassilla palvelee myös seremoniamestarin johtama baari. Pihapiirissä on tilaa esiintyjille: orkesteri voi soittaa terassilla tai teltassa ja paikalla on äänentoisto puheita ja taustamusiikkia varten.

Talviaikaan pienimuotoisemmat tilaisuudet onnistuvat Koskenkorva Museossa, jossa illallinen nautitaan historiaa huokuvan näyttelyn keskellä! Henkilömäärä museossa max 32 hlö.

Seremoniamestarin suositus

Juomatarjoiluissa on monia vaihtoehtoja: baariin voidaan avata avoin piikki tai vieraat voivat maksaa juomat itse lähimaksulla, kortilla tai käteisellä. Hauskana välimuotona toimii Trahteerin Viinakorttisysteemi, eli vieraille jaettavat hienot juomapassit!

juhLat museossa
tilavuokra Alk.

400 €
MAX 32 HLÖ, talvikaudella

juhlat terassilla
 tilavuokra Alk.
500 €
MAX 100 HLÖ, kesäisin

tarjoilut Alk.
32 €
per hlö

Uutisia Korvalta

  • 24.1.2024

    Saunatrikoot laduilla ja löylyissä + latukahvila la 24.2.2024

    Lauantaina 24.2.2024 luvassa: ⛷️ Latukahvila Koskenkorva Museolla: (minttu)kaakaota, kaffia, makoosta, puuroa ja muuta! ⛷️ Vapaan ja perinteisen tyylin sivakointia omaan... Lue lisää "Saunatrikoot laduilla ja löylyissä + latukahvila la 24.2.2024"

  • 11.1.2024

    KESÄTYÖNTEKIJÄHAKU 2024

    EDIT! KAHVILATYÖNTEKIJÄ LÖYTYNYT, HAKU ON PÄÄTTYNYT! — Kesät Trahteerissa ovat hulvattomuuden huipentumaa ja viinatehtaan juurella tapahtuu kaikkea hassua pitkin kesää.... Lue lisää "KESÄTYÖNTEKIJÄHAKU 2024"

Tilaa Trahteerin uutiskirje

Lähetämme kerran-pari kuussa kuulumisia Koskenkorvalta. Osoitetta ei käytetä muuhun eikä luovuteta edelleen.

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin