Siirry sisältöön

Koskenkorvalla osataan juhlia!

Yksityistilaisuudet trahteerissa

Firmakekkerit, syntymäpäivät, sukujuhlat, kamujen kokoontumiset – jos haluat komeat puitteet ja erikooset tarjoilut tapahtumaasi, niin meiltä ne löytyy!

Kesäaikaan Trahteerin kauniilla sisäpihalla on terassi, jonne mahtuu vaikka 100 henkeä kerrallaan juhlimaan. Ruoka tarjoillaan buffettyyliin runsaasta Trahteeripöydästä ja terassilla palvelee myös seremoniamestarin johtama baari. Pihapiirissä on tilaa esiintyjille: orkesteri voi soittaa terassilla tai teltassa ja paikalla on äänentoisto puheita ja taustamusiikkia varten.

Talviaikaan pienimuotoisemmat tilaisuudet onnistuvat Koskenkorva Museossa, jossa illallinen nautitaan historiaa huokuvan näyttelyn keskellä! Henkilömäärä museossa max 32 hlö.

Seremoniamestarin suositus

Juomatarjoiluissa on monia vaihtoehtoja: baariin voidaan avata avoin piikki tai vieraat voivat maksaa juomat itse lähimaksulla, kortilla tai käteisellä. Hauskana välimuotona toimii Trahteerin Viinakorttisysteemi, eli vieraille jaettavat hienot juomapassit!

juhLat museossa
tilavuokra Alk.

400 €
MAX 32 HLÖ, talvikaudella

juhlat terassilla
 tilavuokra Alk.
500 €
MAX 100 HLÖ, kesäisin

tarjoilut Alk.
32 €
per hlö

Haloo, Koskenkorvan Taloo!

info@trahteeri.com
luemme posteja 24/7!

050 300 5530
Sari (toimistoaikoina)

Trahteerintie 3, 61330 Koskenkorva

Uutisia Korvalta

  • 28.11.2022

    Verkkokaupassa ilmainen toimitus yli 60€ ostoksiin!

    Kirkkaasti erikooset joululahjat kuten legendaariset Saunatrikoot ja muut kylän tuotteet verkkokaupastamme! Joulunajan tarjouksena yli 60€ tilauksiin ilmainen toimitus. Tarjous on... Lue lisää "Verkkokaupassa ilmainen toimitus yli 60€ ostoksiin!"

  • 28.11.2022

    Jouluputiikki su 11.12.2022 Koskenkorva Museolla

    Koskenkorva Museon ovet aukeavat jouluissa tunnelmissa sunnuntaina 11.12.2022 kello 10-16: * Myymälästä koskenkorvalaiset joululahjat * Puurobaarista rakkaudella haudutettua ohranryynipuuroa tilpehöörien... Lue lisää "Jouluputiikki su 11.12.2022 Koskenkorva Museolla"

Tilaa Trahteerin uutiskirje

Lähetämme kerran-pari kuussa kuulumisia Koskenkorvalta. Osoitetta ei käytetä muuhun eikä luovuteta edelleen.

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin