Siirry sisältöön

Koskenkorvalla osataan juhlia!

Yksityistilaisuudet trahteerissa

Firmakekkerit, syntymäpäivät, sukujuhlat, kamujen kokoontumiset – jos haluat komeat puitteet ja erikooset tarjoilut tapahtumaasi, niin meiltä ne löytyy!

Kesäaikaan Trahteerin kauniilla sisäpihalla on terassi, jonne mahtuu vaikka 100 henkeä kerrallaan juhlimaan. Ruoka tarjoillaan buffettyyliin runsaasta Trahteeripöydästä ja terassilla palvelee myös seremoniamestarin johtama baari. Pihapiirissä on tilaa esiintyjille: orkesteri voi soittaa terassilla tai teltassa ja paikalla on äänentoisto puheita ja taustamusiikkia varten.

Talviaikaan pienimuotoisemmat tilaisuudet onnistuvat Koskenkorva Museossa, jossa illallinen nautitaan historiaa huokuvan näyttelyn keskellä! Henkilömäärä museossa max 32 hlö.

Seremoniamestarin suositus

Juomatarjoiluissa on monia vaihtoehtoja: baariin voidaan avata avoin piikki tai vieraat voivat maksaa juomat itse lähimaksulla, kortilla tai käteisellä. Hauskana välimuotona toimii Trahteerin Viinakorttisysteemi, eli vieraille jaettavat hienot juomapassit!

juhLat museossa
tilavuokra Alk.

400 €
MAX 32 HLÖ, talvikaudella

juhlat terassilla
 tilavuokra Alk.
500 €
MAX 100 HLÖ, kesäisin

tarjoilut Alk.
32 €
per hlö

Haloo, Koskenkorvan Taloo!

info@trahteeri.com
luemme posteja 24/7!

050 300 5530
Sari (toimistoaikoina)

Trahteerintie 3, 61330 Koskenkorva

Uutisia Korvalta

  • 13.3.2023

    Juomalaulukilpailu

    Koskenkorvan Trahteeri julistaa kylän kuulun juoman 70v-juhlien kunniaksi JUOMALAULUKILPAILUN! Mikäpä sen hienompaa, kun juhlissa yhteisen snapsihetken kunniaksi kajauttaa juomalaulu. Välillä... Lue lisää "Juomalaulukilpailu"

  • 12.1.2023

    KESÄTYÖNTEKIJÄHAKU 2023

    Koskenkorvan Trahteeri hakee upeaan joukkoonsa kesäksi täydennyksiä! Kesät Trahteerissa ovat hulvattomuuden huipentumaa ja viinatehtaan juurella tapahtuu kaikkea hassua pitkin kesää.... Lue lisää "KESÄTYÖNTEKIJÄHAKU 2023"

Tilaa Trahteerin uutiskirje

Lähetämme kerran-pari kuussa kuulumisia Koskenkorvalta. Osoitetta ei käytetä muuhun eikä luovuteta edelleen.

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin