Siirry sisältöön

Tule syömään Ilmajoen Musiikkijuhlien aikana!

Tule syömään kesäkuussa Trahteeriin! Ilmajoen Musiikkijuhlien aikana katamme kesätiloissamme pöytään Mannerheimin Paremmat Trahteerit. Tarjolla on mm. Koskenkorvan kännikaloja ja alkoholittomia kaloja, tuoretta salaattia, kasvista hellalta ja uunista, perunoota, Vorschmak-lihapullia, lepällä savustettua pohojalaasta possua, jälkiruokana kaffin ja teen kaverina kermaisaa raparperi-täytekaakkua. Lisäksi hintaan sisältyy Koskenkorva Museossa isännän esitys ”Mannerheim ja Marskin ryyppy”. Koko lystin hinta 30 €/hlö.

Voit tulla yksin, kaksin tai isommalla porukalla. Tuo vaikka kesävieraasi nautiskelemaan hyvästä ja erikoisesta tunnelmasta viinatehtaan juurelle!

Kattausajat ovat seuraavat:

Perjantaina 8.6. kello 16.30
Lauantaina 9.6. kello 11.00
Torstaina 14.6. kello 11.30 ja kello 17.00
Perjantaina 15.6. kello 11.30

Varmista paikkasi Mannerheimin herkkujen luota soittamalla vanhemmalle emännälle Päiville puh. 0400-719392 tai laittamalla sähköpostia info@trahteeri.com

Tervetuloa!

‹ Edellinen uutinen

Haloo, Koskenkorvan Taloo!

info@trahteeri.com

050 300 5530
Sari Koskenkorva

Trahteerintie 3
61330 Koskenkorva

Uutisia Korvalta

  • 19.6.2018

    Hyvää juhannusta!

    Trahteerin väki toivottaa hyvää jussia kaikille ja vaihtaa samalla hetkeksi vapaalle. Koskenkorva Museo on suljettuna juhannusaattona ja -päivänä. Nähdään taas... Lue lisää "Hyvää juhannusta!"

  • 22.5.2018

    Tule syömään Ilmajoen Musiikkijuhlien aikana!

    Tule syömään kesäkuussa Trahteeriin! Ilmajoen Musiikkijuhlien aikana katamme kesätiloissamme pöytään Mannerheimin Paremmat Trahteerit. Tarjolla on mm. Koskenkorvan kännikaloja ja alkoholittomia... Lue lisää "Tule syömään Ilmajoen Musiikkijuhlien aikana!"

Verkkokauppa

Koskenkorvalaisia matkamuistoja ja käyttöesineitä saatavilla myös netistä!

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin