Siirry sisältöön

Rehupiikles Trahteerissa 2.8.2019

HUOM! Tapahtuma on loppuunmyyty!

Saparaparapau! Koskenkorvalla on tiedossa kuuloaistin fräköötä, kun Rehupiikles saapuu tarjoamaan täyrellisen hetken Trahteerissa! Harvinaista herkkua luvassa myös alkuillasta, kun legendaarinen ilmajokinen kokoonpano Fantom’s Choice tekee comeback-keikan.

Ohjeita tilaisuuteen saapuville:

 • Parkkipaikkoja on runsaahkosti Trahteerin pihapiirissä ja järjestyksenvalvojat ohjaavat liikennettä. ÄLKÄÄ jättäkö autojanne tien varteen tai viinatehtaan puolelle, emmehän halua häiritä Koskenkorvan tuotantoa! Fiksut tietysti tulee taksilla tai hankkii kimppakuskin, Koskenkorvalle autoilu voi olla tunnetusti virheliike 😉
 • Portilla tulee esittää kuitti tai tilausvahvistus lipuista, tai vähintään lipun ostajan nimi. Lippujen ostajan tulee todistaa henkilöllisyys. Tilaisuus on K-18.
 • Rehupiikles esiintyy noin klo 21 ja lava sijaitsee Trahteerin sisäpihalla. Lavan edusta ei ole katettu, pihapiirissä on kyllä istumapaikkoja ja sateensuojaa kylliksi, mutta lavalle niistä kaikista ei näy.
 • Fantom’s Choice esiintyy klo 19 ja lava sijaitsee Trahteerin katosalustalla eli Tryskööpilttuussa.
 • Terassilla palvelee kaksi baaria: Koskenkorva-baari josta saa kylän juomat, snapsit ja drinkit sekä Olutbaari josta tarjoillaan tölkeissä olutta, lonkeroa ja siideriä.
 • Ruokapuoli: Trahteerin vanha isäntäpari tarjoaa vieraille ohorankryynipuuroa, joka sisältyy lipun hintaan! Puuroon voi ostaa halutessaan esim Jallu- tai Kossusilmän.
 • Baarista tarjoillaan myös kahvia sekä Kossupossuja (possumunkkeja kossutetulla täytteellä) sekä mahdollisesti muuta purtavaa.
 • Elokuun ilta voi olla kylmä – varaa lämmintä vaatetta mukaan ja sadetakki, jos sateen uhkaa on!
 • Baarit sulkeutuvat 23:30 ja vieraat saa lähteä kotio klo 00:00.

Lisää fiilistelyä asiasta Facebook-tapahtumassa: https://www.facebook.com/events/399753900868453/

Aikataulu:

Ennen klo 18: Mahdollista tutustua Koskenkorva Museoon

18:00 Portit auki, terassi ja baarit aukeavat

19.00 Fantom’s Choice

21.00 Rehupiikles

00.00 Ilta päättyy

‹ Edellinen uutinen Seuraava uutinen ›

Haloo, Koskenkorvan Taloo!

info@trahteeri.com

050 300 5530
Sari Koskenkorva

Trahteerintie 3
61330 Koskenkorva

Uutisia Korvalta

 • 12.11.2019

  Kossupossupäivä la 16.11.2019

  Kossupossut singahtivat menneenä kesänä odottamattomaan suosioon ja yleisön pyynnöstä Kossupossut palaavat lauantaina 16.11. klo 10-14! Kossupossut ovat possumunkkeja, joissa täytteenä... Lue lisää "Kossupossupäivä la 16.11.2019"

 • 4.9.2019

  Pikkujoulut

  Trahteerissa on vielä muutamia päiviä vapaana riemukkaiden pikkujoulujen viettäjille! Tilana toimii tunnelmallinen Koskenkorva Museo, jonne mahtuu 30 hlö viettämään iltaa.... Lue lisää "Pikkujoulut"

Verkkokauppa

Koskenkorvalaisia matkamuistoja ja käyttöesineitä saatavilla myös netistä!

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin