Siirry sisältöön

Lock down Koskenkorvalaiseen tapaan!

🔒 VIINAPULLOT JA LIHAT PIILOON ELI LOCK DOWN KOSKENKORVALAISEEN TAPAAN 9.3.-28.3.2021🔒

Eduskunta on puhunut ja ravintolat sulkevat ovensa kolmeksi viikoksi myös Etelä-Pohjanmaalla. Määräyksen mukaisesti Trahteerissa ei paikan päällä juoda tai syödä mitään kolmeen viikkoon.

Emme suinkaan painu maaliskuuksi lukkojen taakse, vaan nämä palvelumme palvelevat myös sulun aikana:
⚜️ Museokierrokset tarjolla (max. 10 hlöä), mutta museon baari suljettu. Kerromme museossa mielellään tarinaa alkoholihistoriasta ja poikkeusoloissa mikään ryhmä ei ole meille liian pieni palveltavaksi. Museokierroksilla myös poikkeusolohinnoittelu: 50€/ryhmä, kesto noin 1 h.

⚜️ Verkkokauppamme palvelee https://koskenkorvantrahteeri.mycashflow.fi/ normaalisti. Toimitamme tilaukset ympäri Suomea Postilla tai Matkahuollolla.

⚜️ Museon myymälä, jossa verkkokauppaa laajempi valikoima, avaa mielellään ovensa shoppailijoille lyhyelläkin varoitusajalla. Sulun aikana meillä on myös mahdollisuus myydä mukaan alle 5,5% juomia (oluet, siiderit, valmisdrinkit, limut). Valikoimamme näet verkkokaupassamme ☝️ Myös kylän 110-vuotisjuhlaoluita on vielä!

⚜️ Jos kuppi uhkaa mennä nurin kotinurkissa, tule yöpymään tehtaanjohtajan taloon. Sulun ajan tarjoushinta 150€/yö, max. 10 henkeä. Jos tulette kahdestaan ja käytössänne on vain yksi parisängyllinen makuuhuone, yön hinta vain 110€. Hintaan sisältyy lakanat ja pyyhkeet sekä valtavasti lääniä kokkailuun ja oleiluun.

Jos vähänkään tuntuu siltä, että jokin palveluistamme kiehtoisi näinä aikoina, ole yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Meillä on tahtoa ja aikaa palvella näinä aikoina ihan jokaista asiakasta ♥️

‹ Edellinen uutinen Seuraava uutinen ›

Haloo, Koskenkorvan Taloo!

info@trahteeri.com
luemme posteja 24/7!

050 300 5530
Sari (toimistoaikoina)

Trahteerintie 3, 61330 Koskenkorva

Uutisia Korvalta

  • 4.4.2023

    Rehupiikles – Maksalooraa ja Musiikkia!

    REHUPIIKLES saapuu Trahteeriin kahtena iltana pe 28.7. ja la 29.7.2023 ja tällä kertaa runsaiden eväiden kera – luvassa MUSIIKKIA ja... Lue lisää "Rehupiikles – Maksalooraa ja Musiikkia!"

  • 13.3.2023

    Juomalaulukilpailu

    Koskenkorvan Trahteeri julistaa kylän kuulun juoman 70v-juhlien kunniaksi JUOMALAULUKILPAILUN! Mikäpä sen hienompaa, kun juhlissa yhteisen snapsihetken kunniaksi kajauttaa juomalaulu. Välillä... Lue lisää "Juomalaulukilpailu"

Tilaa Trahteerin uutiskirje

Lähetämme kerran-pari kuussa kuulumisia Koskenkorvalta. Osoitetta ei käytetä muuhun eikä luovuteta edelleen.

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin