Siirry sisältöön

Kuuma kesä Koskenkorvalla!

Trahteerissa tapahtuu monenmoista heinä-elokuun aikana, tässä muutamia vinkkejä:

Avoimet saunaehtoot

Koe koskenkorvalaista saunakulttuuria! Joka keskiviikko 3.8. asti Trahteerissa lämpiää 3 saunaa avoimien saunailtojen merkeissä. 11€ saunamaksuun sisältyy legendaariset Saunatrikoot lainaksi. Terassilla on juomaa ja ruokaa tarjolla. Saunat avoinna 17-21 ja terassi auki klo 23 saakka. Joka ehtoo myös paikallisia esiintyjiä! Lue lisää täältä

Mikko Alatalo pe 22.7.

Mikko Alatalo esiintyy Trahteerin pihamaalla perjantaina 22.7.2022. Portit auki kello 18, alustava showtime klo 19.00. Kaksi settiä! Ihmisen ikävä toisen luo, Ajolähtö, Viivy vielä hetki, Rikoo on riskillä ruma, Vicky Lee, Maalaispoika oon, Känkkäränkkä, Tytöt tahtoo pitää hauskaa…mitä kaikkia näitä nyt onkaan! Tule verestämään vanhoja muistijälkiä sekä tekemään uusia muistoja.

Liput 14 € kannattaa hankkia etukäteen verkkokaupasta tai Trahteerin kahvilasta. Lippuostoksille tästä!

Kesäkahvila, myymälä ja museot

Trahteerin museot, myymälä ja kesäkahvila ovat avoinna 6.8. saakka ti-la klo 12-18. Museolipulla tänä kesänä kolme (3) eri näyttelyä: Koskenkorva Museo, Könnimuseo sekä uusi Koskenkorvan Talon Tarina. Museokortilla ilmainen pääsy! Kahvilaan ja myymälään ei pääsymaksua, herkuttelemaan voi piipahtaa ihan tuosta vaan. Myymälässä juomia, matkamuistoja sekä paikallisten tuottajien herkkuja, kuten kesän hittituote “Kanelisokerikorppuja Koskenkorvalta”! Myös baari palvelee aina kahvilan aukioloaikana.

Saunatrikoot kesärientoihin

Kesän paras asuste mökeillä ja rannoilla on Saunatrikoot, joita saa myymälästämme ja verkkokaupasta! Trikoot valmistetaan suomalaisesta kankaasta ja ommellaan Ilmajoella. Nyt saatavilla myös kysyttyä Pinkkipallo-kuosia monissa eri koossa! Ostoksille tästä

 

‹ Edellinen uutinen Seuraava uutinen ›

Haloo, Koskenkorvan Taloo!

info@trahteeri.com
luemme posteja 24/7!

050 300 5530
Sari (toimistoaikoina)

Trahteerintie 3, 61330 Koskenkorva

Uutisia Korvalta

  • 28.11.2022

    Verkkokaupassa ilmainen toimitus yli 60€ ostoksiin!

    Kirkkaasti erikooset joululahjat kuten legendaariset Saunatrikoot ja muut kylän tuotteet verkkokaupastamme! Joulunajan tarjouksena yli 60€ tilauksiin ilmainen toimitus. Tarjous on... Lue lisää "Verkkokaupassa ilmainen toimitus yli 60€ ostoksiin!"

  • 28.11.2022

    Jouluputiikki su 11.12.2022 Koskenkorva Museolla

    Koskenkorva Museon ovet aukeavat jouluissa tunnelmissa sunnuntaina 11.12.2022 kello 10-16: * Myymälästä koskenkorvalaiset joululahjat * Puurobaarista rakkaudella haudutettua ohranryynipuuroa tilpehöörien... Lue lisää "Jouluputiikki su 11.12.2022 Koskenkorva Museolla"

Tilaa Trahteerin uutiskirje

Lähetämme kerran-pari kuussa kuulumisia Koskenkorvalta. Osoitetta ei käytetä muuhun eikä luovuteta edelleen.

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin