Siirry sisältöön

Kuuma kesä Koskenkorvalla!

Trahteerissa tapahtuu monenmoista heinä-elokuun aikana, tässä muutamia vinkkejä:

Avoimet saunaehtoot

Koe koskenkorvalaista saunakulttuuria! Joka keskiviikko 3.8. asti Trahteerissa lämpiää 3 saunaa avoimien saunailtojen merkeissä. 11€ saunamaksuun sisältyy legendaariset Saunatrikoot lainaksi. Terassilla on juomaa ja ruokaa tarjolla. Saunat avoinna 17-21 ja terassi auki klo 23 saakka. Joka ehtoo myös paikallisia esiintyjiä! Lue lisää täältä

Mikko Alatalo pe 22.7.

Mikko Alatalo esiintyy Trahteerin pihamaalla perjantaina 22.7.2022. Portit auki kello 18, alustava showtime klo 19.00. Kaksi settiä! Ihmisen ikävä toisen luo, Ajolähtö, Viivy vielä hetki, Rikoo on riskillä ruma, Vicky Lee, Maalaispoika oon, Känkkäränkkä, Tytöt tahtoo pitää hauskaa…mitä kaikkia näitä nyt onkaan! Tule verestämään vanhoja muistijälkiä sekä tekemään uusia muistoja.

Liput 14 € kannattaa hankkia etukäteen verkkokaupasta tai Trahteerin kahvilasta. Lippuostoksille tästä!

Kesäkahvila, myymälä ja museot

Trahteerin museot, myymälä ja kesäkahvila ovat avoinna 6.8. saakka ti-la klo 12-18. Museolipulla tänä kesänä kolme (3) eri näyttelyä: Koskenkorva Museo, Könnimuseo sekä uusi Koskenkorvan Talon Tarina. Museokortilla ilmainen pääsy! Kahvilaan ja myymälään ei pääsymaksua, herkuttelemaan voi piipahtaa ihan tuosta vaan. Myymälässä juomia, matkamuistoja sekä paikallisten tuottajien herkkuja, kuten kesän hittituote “Kanelisokerikorppuja Koskenkorvalta”! Myös baari palvelee aina kahvilan aukioloaikana.

Saunatrikoot kesärientoihin

Kesän paras asuste mökeillä ja rannoilla on Saunatrikoot, joita saa myymälästämme ja verkkokaupasta! Trikoot valmistetaan suomalaisesta kankaasta ja ommellaan Ilmajoella. Nyt saatavilla myös kysyttyä Pinkkipallo-kuosia monissa eri koossa! Ostoksille tästä

 

‹ Edellinen uutinen Seuraava uutinen ›

Haloo, Koskenkorvan Taloo!

info@trahteeri.com
luemme posteja 24/7!

050 300 5530
Sari (toimistoaikoina)

Trahteerintie 3, 61330 Koskenkorva

Uutisia Korvalta

  • 13.3.2023

    Juomalaulukilpailu

    Koskenkorvan Trahteeri julistaa kylän kuulun juoman 70v-juhlien kunniaksi JUOMALAULUKILPAILUN! Mikäpä sen hienompaa, kun juhlissa yhteisen snapsihetken kunniaksi kajauttaa juomalaulu. Välillä... Lue lisää "Juomalaulukilpailu"

  • 12.1.2023

    KESÄTYÖNTEKIJÄHAKU 2023

    Koskenkorvan Trahteeri hakee upeaan joukkoonsa kesäksi täydennyksiä! Kesät Trahteerissa ovat hulvattomuuden huipentumaa ja viinatehtaan juurella tapahtuu kaikkea hassua pitkin kesää.... Lue lisää "KESÄTYÖNTEKIJÄHAKU 2023"

Tilaa Trahteerin uutiskirje

Lähetämme kerran-pari kuussa kuulumisia Koskenkorvalta. Osoitetta ei käytetä muuhun eikä luovuteta edelleen.

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin