Siirry sisältöön

Kossupossupäivä la 15.2.

Edellinen Kossupossupäivä yllätti järjestäjät suosiollaan ja sadat possut loppuivat reilussa tunnissa. Kossupossut palaavat, mutta tällä kertaa myymme Kossupossuja kotiin vietäväksi ainoastaan ENNAKKOVARAUKSESTA. Tilauksen koko voi olla mitä vain, myös parin possun tilaukset paistelemme ilolla!

Tee siis possuista tilaus sähköpostitse sari@trahteeri.com torstaihin 13.2.2020 mennessä ja ilmoita paljonko otat ja mitä sorttia (vaihtoehtoina inkivääripossuja appelsiinihillolla sekä limepossuja mansikkahillolla). Possut 2,50€/kpl.

Museolle valmistamme myös erän paikan päällä syötäviä possuja, joita ei tarvitse ennakkoon varata. Museopossuissa tarjolla myös uusia makuvaihtoehtoja! Kossupossut ovat possumunkkeja, joissa täytteenä on Koskenkorvalla maustettu hillo. Possut ovat maidottomia.
Museolla pidämme samaan aikaan myös varastojentyhjäyspäivän: myynnissä todella huokeaan hintaan kotiinviemiseksi mm. makeisia sekä mietoja alkoholijuomia, joissa päiväykset uhkaavat mennä yli.

Koskenkorva Museoon on vapaa pääsy ja museon matkamuistomyymälä sekä baari ovat avoinna.
Tervetuloa!

Lisää infoa Facebookissa: https://www.facebook.com/events/848500572259367

Seuraava uutinen ›

Haloo, Koskenkorvan Taloo!

info@trahteeri.com

050 300 5530
Sari Koskenkorva

Trahteerintie 3
61330 Koskenkorva

Uutisia Korvalta

  • 13.2.2020

    Kossupossupäivä la 15.2.

    Edellinen Kossupossupäivä yllätti järjestäjät suosiollaan ja sadat possut loppuivat reilussa tunnissa. Kossupossut palaavat, mutta tällä kertaa myymme Kossupossuja kotiin vietäväksi... Lue lisää "Kossupossupäivä la 15.2."

  • 19.12.2019

    Ilmajoen Musiikkijuhlat 2020

    Hiljaiset perivät maan -oopperan  aikana 4.6.-14.6.2020 katamme notkuvan noutopöydän ja tarjoamme tuon aikakauden ruokia koskenkorvalaisella vivahteella. Kattauksia on kaikkina oopperapäivinä.... Lue lisää "Ilmajoen Musiikkijuhlat 2020"

Verkkokauppa

Koskenkorvalaisia matkamuistoja ja käyttöesineitä saatavilla myös netistä!

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin