Siirry sisältöön

KESÄTYÖNTEKIJÄHAKU 2023

Koskenkorvan Trahteeri hakee upeaan joukkoonsa kesäksi täydennyksiä! Kesät Trahteerissa ovat hulvattomuuden huipentumaa ja viinatehtaan juurella tapahtuu kaikkea hassua pitkin kesää. Sitä kanssamme kokemaan ja tekemään haemme mm.

♦️ Apukokkia, joka tekee keittiössä valmistelevia töitä ja osallistuu tarjoilutehtäviin. Leivontataito iso plussa!
♦️ Kahvilatyöntekijää, joka hymyssä suin tarjoilee vieraillemme Kossupossun pallit, esittelee matkamuistoja ja opastaa turisteja koskenkorvalaiseen elämään. Kielitaitoa oltava edes englannin verran.
♦️ Saunanlämmittäjää, joka vastaa maankuulujen saunojemme saattamisesta hyvään saunomiskuntoon sekä osallistuu kiinteistönhoidon hommiin. Jos näiden tehtävien lisäksi kiehtoo myös työ ihmisten parissa, voidaan saunanlämmitykseen yhdistellä vaikkapa kahvilatyötä tai anniskelua.

Meillä pääsee tekemään monipuolista työtä ja työ on kokoaikaista, mikäli olet valmis tekemään monipuolisesti matkailutilan töitä. Myös osa-aikaiset työsuhteet onnistuvat ja edellä mainittuja työtehtäviä voidaan yhdistellä työntekijän mielenkiinnon mukaan. Kaikki yhdistelmät ovat totisesti Koskenkorvalla mahdollisia: vuosien saatossa on nähty anniskeluun osallistuva saunanlämmittäjä, maalaustöitä tekevä kokki ja kahvilatyöntekijä, joka musisoi vieraidemme iloksi!

Me vaadimme:
♦️ 18 vuoden ikää, yläikärajaa ei ole.
♦️ Heittäytymistä koskenkorvalaisuuteen, hoksottimia, palvelualttiutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja työmyönteisyyttä uusiakin työtehtäviä kohtaan.
♦️ Anniskelupassia, elintarvikkeita käsitteleviltä myös hygieniapassia.
♦️ Valmiutta työskennellä toukokuun loppupuolelta/kesäkuun alusta elo-syyskuulle saakka.

Me tarjoamme:
♦️ Ainutlaatuisen kesän Koskenkorvalla ainutkertaisessa paikassa.
♦️ Pääsääntöisesti päiväaikaan tapahtuvaa työtä, välillä iltavuoroa kesäisissä tapahtumissa. Työviikkomme on yleensä tiistaista lauantaihin.
♦️ Aloituspalkkana 13€/h ja iltalisät 1,5 €/h, palkasta voidaan myös neuvotella.
♦️ Koskenkorvalaisia työsuhde-etuja sekä huomiota herättävän kohdan CV:seesi.

Tuutko meille töihin? Laita hakemus tulemaan info@trahteeri.com. Lisätietoja myös puhelimitse p. 050-3005530/Sari Koskenkorva.
Työtehtäviä täytämme sen mukaan, kun hyviä tyyppejä löytyy!

Seuraava uutinen ›

Haloo, Koskenkorvan Taloo!

info@trahteeri.com
luemme posteja 24/7!

050 300 5530
Sari (toimistoaikoina)

Trahteerintie 3, 61330 Koskenkorva

Uutisia Korvalta

  • 12.1.2023

    KESÄTYÖNTEKIJÄHAKU 2023

    Koskenkorvan Trahteeri hakee upeaan joukkoonsa kesäksi täydennyksiä! Kesät Trahteerissa ovat hulvattomuuden huipentumaa ja viinatehtaan juurella tapahtuu kaikkea hassua pitkin kesää.... Lue lisää "KESÄTYÖNTEKIJÄHAKU 2023"

  • 18.12.2022

    Joulunalusajan aukiolot

    Palvelemme JOKA PÄIVÄ aatonaattoon 23.12.2023 saakka tarvittaessa vaikka ympäri vuorokauden! 🎄 Koskenkorva Museon myymälän ovet aukeavat sinulle tilauksesta lähes milloin... Lue lisää "Joulunalusajan aukiolot"

Tilaa Trahteerin uutiskirje

Lähetämme kerran-pari kuussa kuulumisia Koskenkorvalta. Osoitetta ei käytetä muuhun eikä luovuteta edelleen.

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin