Siirry sisältöön

Saunapassi 2023

36,00 

Trahteerin legendaarisia avoimia saunailtoja vietetään kesällä 2023 seitsemänä kesäisenä keskiviikkoehtoona 21.6. – 2.8.! Saunapassi on kolmen kerran sarjakortti jolla voi tulla saunomaan eri kertoina tai käyttää vaikka kaikki kerralla porukalla saapuen (passi ei siis ole henkilökohtainen).

Nimelläsi (tai lahjan saajan nimellä) varustettu Saunapassi postitetaan kevään 2023 aikana. Jos ostat passin lahjaksi, kirjoita lahjan saajan nimi lisätietokenttään! Tällöin saat myös tilauksen jälkeen sähköpostiisi “väliaikaisen” passin jonka voit itse tulostaa ja laittaa pakettiin! Lahjapassin postituksesta voimme sopia sähköpostitse.

Varastossa

Saunapassin omistajana sinulle taataan saunomispaikka, jos saunojen kapasiteetti tulee illan aikana täyteen. Tällöin lippujen myynti paikan päällä lopetetaan, mutta etukäteen ostetuilla Saunapasseilla, Saunakorteilla ja Saunalipuilla pääsee edelleen löylyihin.

Lue lisää Trahteerin saunoista täältä!

Haloo, Koskenkorvan Taloo!

info@trahteeri.com
luemme posteja 24/7!

050 300 5530
Sari (toimistoaikoina)

Trahteerintie 3, 61330 Koskenkorva

Uutisia Korvalta

  • 4.4.2023

    Rehupiikles – Maksalooraa ja Musiikkia!

    REHUPIIKLES saapuu Trahteeriin kahtena iltana pe 28.7. ja la 29.7.2023 ja tällä kertaa runsaiden eväiden kera – luvassa MUSIIKKIA ja... Lue lisää "Rehupiikles – Maksalooraa ja Musiikkia!"

  • 13.3.2023

    Juomalaulukilpailu

    Koskenkorvan Trahteeri julistaa kylän kuulun juoman 70v-juhlien kunniaksi JUOMALAULUKILPAILUN! Mikäpä sen hienompaa, kun juhlissa yhteisen snapsihetken kunniaksi kajauttaa juomalaulu. Välillä... Lue lisää "Juomalaulukilpailu"

Tilaa Trahteerin uutiskirje

Lähetämme kerran-pari kuussa kuulumisia Koskenkorvalta. Osoitetta ei käytetä muuhun eikä luovuteta edelleen.

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin