Siirry sisältöön

Saunapassi 2023

33,00 

Trahteerin legendaarisia avoimia saunailtoja vietetään kesällä 2023 seitsemänä kesäisenä keskiviikkoehtoona 21.6. – 2.8.! Saunapassi on kolmen kerran sarjakortti jolla voi tulla saunomaan eri kertoina tai käyttää vaikka kaikki kerralla porukalla saapuen (passi ei siis ole henkilökohtainen).

Nimelläsi (tai lahjan saajan nimellä) varustettu Saunapassi postitetaan kevään 2023 aikana. Jos ostat passin lahjaksi, kirjoita lahjan saajan nimi lisätietokenttään! Tällöin saat myös tilauksen jälkeen sähköpostiisi “väliaikaisen” passin jonka voit itse tulostaa ja laittaa pakettiin! Lahjapassin postituksesta voimme sopia sähköpostitse.

Varastossa

Saunapassin omistajana sinulle taataan saunomispaikka, jos saunojen kapasiteetti tulee illan aikana täyteen. Tällöin lippujen myynti paikan päällä lopetetaan, mutta etukäteen ostetuilla Saunapasseilla, Saunakorteilla ja Saunalipuilla pääsee edelleen löylyihin.

Lue lisää Trahteerin saunoista täältä!

Haloo, Koskenkorvan Taloo!

info@trahteeri.com
luemme posteja 24/7!

050 300 5530
Sari (toimistoaikoina)

Trahteerintie 3, 61330 Koskenkorva

Uutisia Korvalta

  • 12.1.2023

    KESÄTYÖNTEKIJÄHAKU 2023

    Koskenkorvan Trahteeri hakee upeaan joukkoonsa kesäksi täydennyksiä! Kesät Trahteerissa ovat hulvattomuuden huipentumaa ja viinatehtaan juurella tapahtuu kaikkea hassua pitkin kesää.... Lue lisää "KESÄTYÖNTEKIJÄHAKU 2023"

  • 18.12.2022

    Joulunalusajan aukiolot

    Palvelemme JOKA PÄIVÄ aatonaattoon 23.12.2023 saakka tarvittaessa vaikka ympäri vuorokauden! 🎄 Koskenkorva Museon myymälän ovet aukeavat sinulle tilauksesta lähes milloin... Lue lisää "Joulunalusajan aukiolot"

Tilaa Trahteerin uutiskirje

Lähetämme kerran-pari kuussa kuulumisia Koskenkorvalta. Osoitetta ei käytetä muuhun eikä luovuteta edelleen.

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin