Siirry sisältöön

* YHYREN TÄHÄREN MENU *

Raikkahat salaatit

Trahteerin Kännikalat

Hilloa oman puutarhan antimista

Mehevät uunijuurekset

Pottuja

Pääruokana possua, kanaa tai kasvista paikallisilta tuottajilta tai kalaa vähän kauempaa

Paikallisen leipomon tummaa ja vaaliaa leipää

Kotikalja, maito, vesi

Jälkiruokanana makiaa koskenkorvalaisin maustein sekä kaffia/teetä

hinta: 25€ / hlö

*** KOLoMEN TÄHÄREN MENU ***

Runsas ja juhlava noutopöytä täynnä Trahteerin herkkuja!

Useita salaatteja kauden kasviksista ja marjoista

Hölöskyttelykurkut

Trahteerin kännikalat

Maustetut silakat

Hilloja oman puutarhan antimista

Mehevä juuresloota uunista

Piikojen haudutettu pata

Pottuja

Pääruokana possua, kanaa tai kasvista paikallisilta tuottajilta tai kalaa vähän kauempaa

Paikallisen leipomon tummaa ja vaaliaa leipää

Kotikalja, maito, vesi

Jälkiruokana kermakaakku ja kahvia/teetä

hinta: 31€ / hlö

Suosittelemme mielellämme ruokailun yhteyteen sopivia snapseja ja viinejä. Tarjolla maailman laajin valikoima Koskenkorvaa!

Hinnasto:

Snapsit alkaen 5 €

Viinit alkaen 30 € / pullo

Drinkit alkaen 7 €

 

Voimme myydä mukaan alle 5,5% vahvuisia valmiita juomasekoituksia.

 

Haloo, Koskenkorvan Taloo!

info@trahteeri.com

050 300 5530
Sari Koskenkorva

Trahteerintie 3
61330 Koskenkorva

Uutisia Korvalta

  • 7.5.2019

    Musiikilliset illalliset

    Kaunis kesäilta, komeat puitteet, mahtava ruoka, loistava seura, letkeä ohjelma…siinä ovat ainekset Trahteerin ohjelmalliselle illalliselle! Tule nauttimaan runsaasta noutopöydästä kaikessa... Lue lisää "Musiikilliset illalliset"

  • 6.1.2019

    Oopperaruokailut – Ilmajoen Musiikkijuhlat 2019

    Trahteerissa on taas Ilmajoen Musiikkijuhlien aikana tarjolla huikeat tarjoilut Mannerheimin ja Ackten inspiroimina, niin isoille ryhmille kuin pienemmillekin porukoille. Lue... Lue lisää "Oopperaruokailut – Ilmajoen Musiikkijuhlat 2019"

Verkkokauppa

Koskenkorvalaisia matkamuistoja ja käyttöesineitä saatavilla myös netistä!

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin