Siirry sisältöön

Aittamajoitus

Vietä rauhallinen kesäyö Trahteerin vanhan vilja-aitan jykevien hirsiseinien suojassa.

Aitassa on tilaa 2–21 hengen ryhmille. Majoituksen hintaan sisältyvät lakanat, pyyhkeet, aamupala, suihku- ja wc-tilojen käyttö.

Aitta on käytössä kesäkuun alusta elokuun loppuun.

Hiiri & laari

2 HENGEN huoneet
79 € / YÖ

Vierekkäiset lämmitetyt huoneet aitan alakerrassa, joissa voi yöpyä vähän myöhempäänkin syksyllä.

Kuhna

5 HENGEN AITTA
179 € / YÖ

Kuhnassa on kolme sänkyä alakerrassa ja parisänky yläkerrassa. Kuhna on aiemmin toiminut Trahteerissa hääkamarina. Tästä syystä parisängyn vieressä on sivusta vedettävä sänky, joka on toiminut anopin kyttäysloorana. Sieltä on saattanut anoppi antaa ohjeita hääyön viettoon.

Anopin ääntä ei ole enää aikoihin kuulunut, mutta hiljaisuuteen ei tarvitse nytkään herätä: Kuhnan seinustalla asustavat nykyään kesäkanat.

KÖNNI

6 HENGEN huone
199 € / YÖ

Könnissä on kolme sänkyä alakerrassa ja yläkerrassa.

VÄENTUPA

6 HENGEN huone
199 € / YÖ

Väentupa on mahtavan tilava yläkerran huone, jonne mahtuu kuuden hengen sakki kerrallaan. Paras valinta hyvälle porukalle!

Aitassa on mm. jyrkkiä portaita sekä korkeita kynnyksiä, joten majoitus ei sovi liikuntarajoitteisille. Wc- ja suihkutilat sijaitsevat Trahteerin pihapiirissä noin 150 metrin päässä aitasta.

Majoitusvuorokausi alkaa klo 14 ja päättyy klo 12. Saapuessasi Trahteeriin rimpauta isäntäparille, joka tulee opastamaan teidät majoittumispuuhiin.

Ilkivallasta, huolimattomuudesta tai sopimusrikosta aiheutuneesta haitasta laskutamme tapauskohtaisesti kulujen mukaan. Lemmikkejä emme päästä aittaan.

Oletko tulossa pidemmäksi aikaa?

Kysy tarjousta!

Tarvitko hieman enemmän majoituskapasiteettia?

Vuokraa koko aitta käyttöösi 699€/yö.

Haloo, Koskenkorvan Taloo!

info@trahteeri.com

050 300 5530
Sari Koskenkorva

Trahteerintie 3
61330 Koskenkorva

Uutisia Korvalta

  • 19.6.2018

    Hyvää juhannusta!

    Trahteerin väki toivottaa hyvää jussia kaikille ja vaihtaa samalla hetkeksi vapaalle. Koskenkorva Museo on suljettuna juhannusaattona ja -päivänä. Nähdään taas... Lue lisää "Hyvää juhannusta!"

  • 22.5.2018

    Tule syömään Ilmajoen Musiikkijuhlien aikana!

    Tule syömään kesäkuussa Trahteeriin! Ilmajoen Musiikkijuhlien aikana katamme kesätiloissamme pöytään Mannerheimin Paremmat Trahteerit. Tarjolla on mm. Koskenkorvan kännikaloja ja alkoholittomia... Lue lisää "Tule syömään Ilmajoen Musiikkijuhlien aikana!"

Verkkokauppa

Koskenkorvalaisia matkamuistoja ja käyttöesineitä saatavilla myös netistä!

Trahteerata:
kestitä vieraita

Trahteeri:
paikka, jossa
vieraita kestitään
erityisen hyvin